Remedii naturiste ale afectiunilor respiratorii – SINUZITA

Sinuzita este o inflamatie a sinusurilor. Sinusul este o cavitate deschisa; craniul uman are cavitati sinuzale.

Read more
0 comments
4051 views

Macesele - sursa excelenta de Vitamina C

Principalul element valoros al maceselor este acidul ascorbic, adica vitamina C.

Read more
Mihaela Balanica
0 comments
986 views

Renal Forte – reduce inflamatia urinara in mod natural

Infectiile urinare au o frecventa foarte mare, situandu-se pe locul doi dupa infectiile respiratorii.

Read more
0 comments
759 views

Retete cu urzica pentru un par frumos si sanatos

Urzica a fost folosită de mult timp de către popoarele antice. Rețetele au fost transmise mai departe, iar urzica este încă unul dintre cele mai utilizate remedii naturale pentru căderea părului.

Read more
0 comments
632 views

Urzica fiarta - reteta

Este recomandat atunci când, din cauza sensibilității digestive, nu se poate mânca urzici proaspete.

Read more
0 comments
597 views

SUC DE URZICI - RETETA

În România, urzicile se gătesc, de regulă, sub formă de ciorbă sau supă cremă, sau sunt opărite și apoi amestecate în salate. Această plantă înțepătoare se poate consuma și sub formă de suc.

Read more
0 comments
1997 views

SISTEMUL IMUNITAR – PROTECTORUL SANATATII NOASTRE

Sistemul nostru imunitar este uimitor. Când este expus la ceva care ne-ar putea fi dăunător, acesta intră în acțiune, oferindu-ne apărare împotriva virusilor și bacteriilor. Celulele, proteinele, țesuturile și organele specializate ale unui sistem imunitar puternic urmăresc constant ceea ce există în corpul nostru și răspund atunci când este nevoie, astfel încât starea noastră de sănătate să fie cât mai buna.

Read more
Plantilia
0 comments
913 views

Superalimente - Spirulina

Ce este Spirulina? Spirulina este o forma de cianobacterie (bacterie de fotosinteza) cunoscută și sub numele de “alga verde-albastra”, si este incredibil de bogată în proteine, antioxidanți, vitamine B și alți nutrienți. Atunci când este recoltata corect, din ape necontaminate, spirulina este una dintre cele mai bogate surse de nutrienți, motiv pentru care este si incadrata in categoria super-alimentelor. 

Read more
Plantilia
1 comments
806 views

BETA CAROTENUL, PRIETENUL SANATATII NOASTRE

Carotenoizii sunt pigmenți naturali găsiți în plante și ofera culori vibrante fructelor și legumelor. Carotenoizii se găsesc din abundenta în natura. Se estimează că există 500 de carotenoide diferite, inclusiv beta-caroten, alfa-caroten, luteină, criptoxantină și zeaxantină, distribuite în lumea plantelor și algelor.

Read more
Plantilia
0 comments
1016 views

RĂCELILE – CAUZE SI MANIFESTĂRI

CE SE ÎNTÂMPLĂ CÂND RĂCIM Răcelile sunt evenimente cu care suntem obisnuiti: cu toţii am avut parte de ele, unii mai des, alţii mai rar, după cât de "puternică" ne este imunitatea. Ne doare o ureche, ne doare gâtul şi este roşu, tuşim, ne curge nasul, poate apare şi febra…acestea sunt câteva modalităţi prin care organismul nostru reacţionează la contactul cu diferiţi agenţi patogeni, în principal bacterii sau viruşi.

Read more
Plantilia
0 comments
622 views
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru plantilia.ro. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri.