Boswellia sacra este un copac de foioase care ajunge pana la 8 metri si care dainuie pana la 100 de ani.

Arborele este atat de rezistent incat poate sa creasca in cele mai aprige conditii, de la marginile stancoase ale culmilor inalte, pana la terenurile aride ale Orientului Mijlociu.

Pentru a recolta rasina medicinala a copacului, se face o incizie in trunchi de unde se extrage esenta concentrata. Odata expusa la aer, aceasta se întareste.

Tamaia sacra este apoi distilata la temperaturi controlate, un proces delicat care necesită experienta și supraveghere constantă.

Pentru a obtine un ulei de inalta calitate, distilatorii respecta indicatii riguroase ca sa extraga esenta plantei în forma ei cea mai pura, nealterata si activa, pastrand in intregime compusii aromatici naturali.

Uleiul esential de Boswellia sacra abunda in aplicatii terapeutice. Boswellia contine în mod natural mai multi compusi activi cunoscuti ca acizi boswellici.

Sprijina repararea cartilajului articular prin reducerea uzurii și refacerea lichidului sinovial, amelioreaza durerile și rigiditatea datorită proprietatilor puternic antiinflamatoare.

Uleiul Esential De Tamaie-Sacra® 10 ml Uz Intern CosmoPharm este un ulei esenţial integral 100% NATURAL PUR de Tămâie-sacră. Obţinut prin distilare cu aburi din rezina tulpinii de Boswellia sacra.