Beneficiile uleiului esential de Tamaie-Sacra

Boswellia sacra este un copac de foioase care ajunge pana la 8 metri si care dainuie pana la 100 de ani.

Read more
0 comments
1101 views

Echinacea indiana

Andrographis paniculata este o plantă folosită cu tradiție în medicina Ayurveda, cunoscută și sub denumirea de „echinaceea indiană”, originară din zona tropicală a Indiei.

Read more
0 comments
261 views

BENEFICIILE FLORILOR DE SALCAM

Florile de salcam sunt bogate in flavone (robinina, acaciina), acid cafeic si clorogenic, ulei volatil.

Read more
1 comments
3186 views

URZICA –DESCRIERE – SUBSTANTE ACTIVE - RECOLTARE

Urzica este o plantă erbacee care creşte în zone cultivate sau necultivate, în grădini, izlazuri, pe marginea drumurilor si a apelor, în păduri sau pe locuri unde au primit ingrasamant natural, unde au fost stane de oi.

Read more
0 comments
1081 views

CASTRAVETELE AMAR- ALIATUL NATURAL IN LUPTA CU DIABETUL

Ce este Castravetele amar? Momordica charantia sau Castravetele amar este un fruct vegetal unic care poate fi folosit ca hrană sau medicament. Este partea comestibilă a plantei Momordica Charantia, care este o planta din familia Cucurbitaceae și este considerat cea mai amară dintre toate fructele și legumele.

Read more
Plantilia
0 comments
3988 views

COADA CALULUI, COADA SORICELULUI, COADA RACULUI – CELE 3 „CODITE” BUNE DE LEAC

Acestea sunt printre cele mai folosite plante medicinale, cunoascute de-a lungul timpului pentru efectele lor benefice si transmise din generatii in generatii ca adevarate elixire pentru sanatate.

Read more
Plantilia
0 comments
1513 views

IN LUMEA PLANTELOR DE LEAC - MENTA

Mentha piperita; Mentha spicata; Menta creata (Mentha viridis); Izma (Mentha silvestris) Frumoasa, delicată, racoroasa și frumos parfumata. Sunt primele lucruri care ne vin în minte când ne gândim la menta.

Read more
Plantilia
0 comments
1158 views
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru plantilia.ro. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri.