Beneficiile papadiei pentru sanatate

Papadia vindeca anemia, acneea, celulita, reumatismul, hemoroizii, fermentatiile intestinale, tulburarile de metabolism, eczemele, inflamatia ganglionilor, guta, litiaza biliara, litiaza renala si stimuleaza activitatea ficatului. Se recomanda chiar si in problemele circulatorii, hepatice, renale, guta, obezitate si diabet.

Read more
1 comments
255 views

Beneficiile uleiului esential de Tamaie-Sacra

Boswellia sacra este un copac de foioase care ajunge pana la 8 metri si care dainuie pana la 100 de ani.

Read more
0 comments
1825 views

Echinacea indiana

Andrographis paniculata este o plantă folosită cu tradiție în medicina Ayurveda, cunoscută și sub denumirea de „echinaceea indiană”, originară din zona tropicală a Indiei.

Read more
0 comments
696 views

BENEFICIILE FLORILOR DE SALCAM

Florile de salcam sunt bogate in flavone (robinina, acaciina), acid cafeic si clorogenic, ulei volatil.

Read more
1 comments
8785 views

URZICA –DESCRIERE – SUBSTANTE ACTIVE - RECOLTARE

Urzica este o plantă erbacee care creşte în zone cultivate sau necultivate, în grădini, izlazuri, pe marginea drumurilor si a apelor, în păduri sau pe locuri unde au primit ingrasamant natural, unde au fost stane de oi.

Read more
0 comments
1507 views

CASTRAVETELE AMAR- ALIATUL NATURAL IN LUPTA CU DIABETUL

Ce este Castravetele amar? Momordica charantia sau Castravetele amar este un fruct vegetal unic care poate fi folosit ca hrană sau medicament. Este partea comestibilă a plantei Momordica Charantia, care este o planta din familia Cucurbitaceae și este considerat cea mai amară dintre toate fructele și legumele.

Read more
Plantilia
0 comments
4560 views

COADA CALULUI, COADA SORICELULUI, COADA RACULUI – CELE 3 „CODITE” BUNE DE LEAC

Acestea sunt printre cele mai folosite plante medicinale, cunoascute de-a lungul timpului pentru efectele lor benefice si transmise din generatii in generatii ca adevarate elixire pentru sanatate.

Read more
Plantilia
0 comments
2033 views

IN LUMEA PLANTELOR DE LEAC - MENTA

Mentha piperita; Mentha spicata; Menta creata (Mentha viridis); Izma (Mentha silvestris) Frumoasa, delicată, racoroasa și frumos parfumata. Sunt primele lucruri care ne vin în minte când ne gândim la menta.

Read more
Plantilia
0 comments
1389 views
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare