Sirop Koflet 100 ml Himalaya, SIROPURI
Sirop Koflet 100 ml Himalaya, SIROPURI

Sirop Koflet 100 ml Himalaya

Sirop Koflet 100 ml Himalaya

Koflet sirop este un produs care ajuta la eliminarea disconfortului respirator, la protejarea mucoasei respiratorii si la inlaturarea secretiilor bronsice, avand efect calmant, expectorant si decongestionant prin continutul de Hyssopus officinalis (Isop).

1931
Ne pare rău, stocul a fost epuizat!
52,75 lei


Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 52 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 52 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,04 lei.


 

Sirop Koflet 100 ml Himalaya

Koflet sirop este un produs care ajuta la eliminarea disconfortului respirator, la protejarea mucoasei respiratorii si la inlaturarea secretiilor bronsice, avand efect calmant, expectorant si decongestionant prin continutul de Hyssopus officinalis (Isop).

Beneficii:
Datorita substantelor active naturale din compozitia sa, Koflet sirop de tuse pentru adulti actioneaza bland asupra tractului respirator si este benefic atat pentru calmarea tusei productive, cat si a tusei seci de diferite cauze – faringite, laringite, traheo-bronsita, sinuzita, tusea fumatorului.

Compozitie:
-Meldespumatum purificat (miere purificata),
-Balsamodendron mukul purificat (rasina),
-extract de Vitis vinifera (Vita-de-vie fructe),
-Ocimum sanctum - Busuioc indian (planta intreaga),
-Hyssopus officinalis - Isop (planta intreaga),
-Tinospora cordifolia (tulpini),
-Adhatoda vasica - Aluna de Malabar (frunze),
-Myristica fragrans - Nucsoara (mace),
-Glycyrrhiza glabra - Lemn dulce (radacini),
-Onosma bracteatum (parti aeriene),
-Viola odorata - Toporasi (planta intreaga),
-Triphala (Emblica officinalis),
-Terminalia chebula,
-Terminalia bellerica - (fructele si coaja fructelor),
-Trikatu (Piper nigrum, Piper longum, Zingiber officinale - fructe si rizom),
-Embelia ribes (fructe),
-Solanum xanthocarpum (planta intreaga),
-Cinnamomum cassia - Scortisor (scoarta),
-Ammonium chloride, procesate in Onosma bracteatum, Malva sylverstris, Zizyphus sativa, Fagonia creatica, Ptychotis ajowan.

Administrare:
Copii - 1 lingurita de 3-4 ori pe zi.
Adulti - 1-2 lingurite de 3-4 ori pe zi.

Rolul componentelor:
Adhatoda vasica are actiune antioxidanta puternica si ajuta la mentinerea sanatatii aparatului respirator prin proprietati calmante si expectorante.

Glycyrrhiza glabra (Lemn dulce) are efect benefic in caz de raceala, calmeaza tractul respirator, inmoaie crustele de la nivelul mucoaselor si ajuta la mentinerea cailor respiratorii curate. Sprijina sistemul imunitar si creste rezistenta naturala a organismului, ajuta la obtinerea confortului respirator si a starii de bine.

Balsamodendron mukul, Ocimum sanctum (Busuioc) si Tinospora cordifolia au efect benefic asupra diferitelor probleme ale tractului respirator si sprijina sistemul imunitar.

Terminalia chebula contribuie la sanatatea tractului respirator si are proprietati astringente, prin care ajuta la mentinerea secretiilor normale la nivelul nasului, gatului si plamanilor. Piper longum sustine functionarea plamanilor si actioneaza ca decongestionant, iar Piper nigrum are rol antimicrobian.

Vitis vinifera (Vita-de-vie), Terminalia chebula, Zingiber officinale (Ghimbir) si Emblica officinalis (Agrise indiene) sunt surse naturale de antioxidanti, ce ajuta la protectia celulara impotriva radicalilor liberi.

Atentionari:
A se agita flaconul inainte de utilizare.

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată, echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemână şi la vederea copiilor.

Nu se recomanda in perioada de sarcina si persoanelor suferinde/diagnosticate de/cu diabet.

A se păstra în loc uscat, ferit de lumină şi căldură, la o temperatură sub 25°C, in ambalajul original.
A se consuma, de preferinţă, înainte de sfarsitul perioadei inscrise pe ambalaj.

Stoc
In Stoc Magazin - Livrare in 1-3 zile lucratoare
Cantitate
100 ml
Forma de prezentare
Flacon
Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare