Gel Intim Uscaciune Vaginala 200ml Dermoxen, REMEDII NATURISTE
Gel Intim Uscaciune Vaginala 200ml Dermoxen, REMEDII NATURISTE

Gel Intim Uscaciune Vaginala 200ml Dermoxen

Gel Intim Uscaciune si Mancarimi Vaginale 200ml Dermoxen
DermoXEN cleanser intim LENITIVO are grijă de femei, exercitand o acțiune hidratantă și calmantă, in caz de uscăciune vaginală, mancărime și inroșire, datorită prezenței unui amestec de extracte naturale.
3315
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
41,27 lei
Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 41 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 41 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,82 lei.


 
Gel Intim Uscaciune si Mancarimi Vaginale 200ml Dermoxen
DermoXEN cleanser intim LENITIVO are grijă de femei, exercitand o acțiune hidratantă și calmantă, in caz de uscăciune vaginală, mancărime și inroșire, datorită prezenței unui amestec de extracte naturale.
Beneficii:
-Pentru igiena intimă zilnică a femeilor care suferă de mancărime recurente și roșeață in zona intimă.
-DermoXEN cleanser intim LENITIVO are grijă de femei, exercitand o acțiune hidratantă și calmantă, in caz de uscăciune vaginală, mancărime și inroșire, datorită prezenței unui amestec de extracte naturale.
-Parfum fara alergeni.
-Extract de flori de lotus: bogat in proteine și vitamina C, cu proprietăți hidratante și purificatoare.
-Baobab și Saw Palmetto: cu o acțiune liniștitoare.
-Sucul de Aloe Vera: proprietăți de protecție, revigorant și hidratare.
-Se recomandă in timpul tratamentelor pentru probleme ginecologice și, in special, in caz de uscăciune vaginală datorată unor factori cum ar fi menopauza, utilizarea tampoanelor, stresul, modificările hormonale și tratamentele cu antibiotice.
-Toate produsele DermoXEN au fost supuse unor teste de siguranță stricte și s-au dovedit a fi non-alergice pentru piele.
-Mai mult de 95% din ingrediente de origine naturală.
-FARA Parabeni, SLS și SLES
-Nichel, crom, cobalt, mercur și paladiu
-Testat dermatologic.
-Bine tolerat pe piele și pe epiteliul vaginal.
-Cu surfactanți derivați natural.
Compozitie:
-Extract de flori de lotus
-Baobab și Saw Palmetto
-Sucul de Aloe Vera
Administrare:
Utilizare zilnica
Rolul componentelor:
Aloe Vera creşte în zonele cu climă blândă, unde temperaturile nu coboară pentru mult timp sub 0 grade şi poate fi recunoscută după frunzele cărnoase, în fomă de lance, care cresc direct din pământ, cu marginile în formă de dinte de fierăstrău.
În scopuri teraputice se folosesc atât seva cât şi gelul frunzelor de aloe vera, însă trebuie îndeplinită o condiţie esenţială, şi anume: frunzele se culeg abia când planta împlineşte 2-3 ani. Seva se scurge când se taie frunza, iar gelul provine din celulele bogate în mucilagiu din miezul frunzei.
Aloe conţine un complex de substanţe benefice, printre care aloina şi gelul de aloe. Aloina este un lichid galben-lăptos, situat imediat sub coaja frunzei şi care este folosit de mii de ani ca laxativ, sub formă de prafuri sau ca atare.
Gelul de aloe are proprietăţi antiinflamatorii, detoxifiante şi de stimulare a colagenului, fiind ideal în tratamentele cosmetice de întreţinere a pielii.
Gelul de aloe vera întăreşte sistemul imunitar şi are efecte antibiotice, antiinflamatorii şi antiseptice, care ajută la tratarea anumitor probleme ale pielii precum eczemele şi psoriazisul.
În acelaşi timp, un consum regulat de aloe normalizează tranzitul intestinal, promovând sănătatea sistemului digestiv, creşte absorbţia de proteine, ameliorează arsurile la stomac şi are efect calmant asupra gingiilor şi ţesuturilor bucale moi.
Planta de aloe este o sursă bogată de minerale precum calciu, sodiu, fier, potasiu, crom, magneziu, mangan, cupru si zinc, dar este şi printre puţinele surse vegetale de vitamina B12, A, B, C, E şi acid folic, care nu pot fi asimilate corespunzător doar prin alimentaţie.
Toţi aceşti nutrienţi ajută la menţinerea greutăţii corporale în limitele normale, împiedică îmbătrânirea celulară şi asigură necesarul zilnic de energie.
Plantă mică, asemănătoare palmierului, palmierul pitic este originar din America de Nord. Amerindienii şi primii colonişti utilizau boabele pentru tratarea problemelor genito-urinare. Efectele sale terapeutice exercitate asupra uretrei superioare şi a prostatei erau atât de impresionante, încât a primit numele de „cateter vegetal". Fructul este o bacă ovală, cărnoasă, colorată în negru-violaceu.
În scop terapeutic de folosesc fructele se recoltează toamna, când sunt coapte. Se folosesc la prepararea de tincturi şi a altor variate produse farmaceutice.
Compuşii activi ai palmierului pitic sunt uleiul volatil, saponinele steroidiene, flavonoidele, acizii graşi şi polizaharidele. Planta este un tonic şi unul dintre puţinele remedii vegetale considerate anabolizante - adică întăreşte şi creşte masa ţesuturilor organismului.
Are acţiune tonica, anabolizanta, stimuleaza pofta de mancare, digestiv, lactogen, anti- androginic.
Extractul de palmier pitic este prescris pentru adenomul de prostată, atâta timp cât acesta nu a atins dimensiuni mari, care să necesite o intervenţie chirurgicală.
Planta stimulează apetitul alimentar şi digestia, fiind un supliment alimentar util pentru convalescenţi. Palmierul pitic are efecte hormonale, iar femeile îl folosesc pentru mărirea sânilor şi stimularea lactaţiei. El mai este prescris pentru tulburări precum scăderea libidoului şi impotenţa.
Stoc
In Stoc Magazin - Livrare in 1-3 zile lucratoare
Cantitate
200 ml
Forma de prezentare
Flacon

Formule cu ingrediente active de origine naturală, fara SLS , paraben şi thiazolinone.

Ele curăţă în profunzime şi sunt certificate de eficacitate şi teste de siguranţă, în scopul de a garanta toleranţa maximă, de asemenea, pe cele mai delicate piei.

Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare