Gel Intim Barbati  Dermoxen, REMEDII NATURISTE
Gel Intim Barbati  Dermoxen, REMEDII NATURISTE

Gel Intim Barbati Dermoxen

Gel Intim Barbati 4Men 125ml Dermoxen
DermoXEN 4MEN este noul produs de spalare pentru igiena zilnică intimă a bărbaților, destinată in special persoanelor care frecventeaza săli de sport, piscine și alte locuri care prezintă riscuri.
3313
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
26,92 lei
Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 26 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 26 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,52 lei.


 
Gel Intim Barbati 4Men 125ml Dermoxen
DermoXEN 4MEN este noul produs de spalare pentru igiena zilnică intimă a bărbaților, destinată in special persoanelor care frecventeaza săli de sport, piscine și alte locuri care prezintă riscuri.
Beneficii:
-Datorită acțiunii sale de curățare, protejează impotriva atacurilor bacteriene, ajută la prevenirea mirosurilor intime și exercită o acțiune răcoritoare delicată și de lungă durată.
-Parfum fara alergeni.
-Tribulus Terrestris: o plantă cunoscută incă din antichitate pentru diferitele sale efecte benefice asupra sănătății oamenilor. Luptă impotriva proliferării bacteriene, intr-un mod natural și sigur.
-Mentolul dă o acțiune răcoritoare delicată și de lungă durată.
-Fibrele prebiotice favorizează echilibrul natural intim, luptand impotriva mirosurilor neplacute.
-Mai mult de 95% din ingrediente de origine naturală.
-FARA Parabeni, SLS și SLES
-Fara Nichel, crom, cobalt, mercur și paladiu
-Testat dermatologic.
Compozitie:
-Tribulus Terrestris
-Mentol
-Fibrele prebiotice
Mai mult de 95% din ingrediente de origine naturală.
Administrare:
Utilizare zilnica.
Rolul componentelor:
Tribulus terrestris L. - Plantă erbacee, anuală, din familia Zygophyllaceae, cu tulpina culcată la pământ, frunze menat-partite, şi fruct comprimat prevăzut cu 2-4 spini foarte tari. Creşte în locuri aride, pe nisipuri.
Colţii babei are o istorie îndelungată în medicina tradiţională în China, India şi Grecia. Planta a fost recomandată ca tratament pentru infertilitatea femeilor, impotenţă, şi pentru a ajuta refacerea după boli îndelungate. În estul Indiei remediul este utilizat în afecţiuni urinare şi în disfuncţii ale organelor sexuale. În sistemul medical tradiţional indian Ayurveda planta cu fructele ei sunt utilizate în tratamentul spermatoreei, impotenţei, afecţiunilor uterine ulterioare naşterii, cistitelor, urinării dureroase, a calculilor renali şi a gutei. În China colţii babei a fost folosită pentru calmarea pruritului cutanat, a edemelor şi inflamaţiilor. În medicina populară turcă este folosită pentru tensiunea arterială şi colesterol, iar în cea irakiană ca şi tonic, afrodisiac, antialgic, astringent, antihelmintic, antihipertensiv, diuretic, litotriptic şi antiinfecţios urinar.
A ajuns mai larg cunoscută în vest după ce, în 1990, atleţii olimpici bulgari au afirmat că utilizarea acestei plante a contribuit la succesul lor, datorită efectului de creştere a nivelului de testosteron. Conform unor studii efectuate în Bulgaria, colţii babei creşte nivelul mai multor hormoni din familia steroizilor, incluzând testosteronul, DHEA şi estrogenul, datorită acestui efect îmbunătăţind performanţa sportivă, fertilitatea atât la bărbaţi cât şi la femei, funcţiile sexuale, şi ameliorând simptomele menopauzei.
Publicaţiile de profil au mai raportat pentru colţii babei efect antimicrobian, antihipertensiv, diuretic, anti-acetilcolinic, de stimulare a spermatogenezei. Extractele din plantă au fost folosite cu suuces în studii in vitro pentru controlul tensiunii arteriale şi al colesterolului.
Literatura ştiinţifică ne relevă constituenţii activi ai plantei, aceasta conţinând alcaloizi, flavonoide, fenoli şi saponine steroidice (protodioscină), şi, de asemenea, rezine şi materii minerale, acestea având potenţial terapeutic important datorită efectelor în principal hormonal, diuretic, antiinflamator, imunomodulator, şi antiurolitic.
Stoc
In Stoc Magazin - Livrare in 1-3 zile lucratoare
Cantitate
125 ml
Forma de prezentare
Flacon

Formule cu ingrediente active de origine naturală, fara SLS , paraben şi thiazolinone.

Ele curăţă în profunzime şi sunt certificate de eficacitate şi teste de siguranţă, în scopul de a garanta toleranţa maximă, de asemenea, pe cele mai delicate piei.

Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare