Omega 3 Extra 1000mg 120cps Doppel Herz

68,90 Lei

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 68 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 68 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,36 Lei.


Stoc: In Stoc Furnizor - Livrare in 3-5 zile lucratoare

262

Produs nou

Omega 3 Extra 1000mg

Ulei de somon concentrat pentru sanatatea sistemului cardiovascular

Mai multe detalii

Produse

Omega 3 Extra 1000mg

Despre produs:

Doppelherz® aktiv Omega-3 extra 1000 mg - Cel mai scurt drum catre echilibru!
Exista trei tipuri de acizi grasi: saturati, mononesaturati si polinesaturati. Din ultima categorie fac parte si acizii Omega-3, materii grase benefice care au un rol esential in functionarea la parametri optimi a sistemului cardiovascular si a creierului.

Beneficii:

Care sunt principalele beneficii ale Omega-3?

Efectul benefic al acizilor grasi Omega-3 a fost relevat prin intermediul studiilor efectuate de catre cercetatori danezi in Groenlanda. Acestia au constatat ca, desi nu au o alimentatie echilibrata, eschimosii raman adesea activi pana la varste inaintate, incidenta bolilor cardiovasculare in randul acestei populatii fiind extrem de scazuta. Acest lucru se explica prin faptul ca pestii de apa rece, care reprezinta una din putinele lor surse de hrana, sunt deosebit de bogati in acizi grasi Omega-3.
Acizii grasi polinesaturati Omega-3 EPA (acid eicosapentaenoic) si DHA (acid docosahexaenoic) contribuie la buna functionare a inimii. Organismul uman nu este capabil sa produca acizi grasi Omega-3, iar acestia trebuie introdusi in organism prin alimentatie sau suplimente nutritive. In cazul alimentelor, doar cateva contin aceste substante importante. Printre acestea, se numara anumite specii de pesti care traiesc in ape reci, cum ar fi somonul, heringul, macroul, sardinele sau tonul. Alte alimente care contin Omega-3 sunt semintele de in, soia, nucile, fasolea, fructul de avocado sau spanacul, iar includerea lor in alimentatie este indicata in orice combinatie.

Consumul de peste se recomanda cel putin de 2 ori pe saptamana. Pentru acele persoane care nu agreeaza pestele sau pentru cei care doresc sa isi suplimenteze portia de acizi grasi Omega-3, se recomanda Doppelherz® aktiv Omega-3 extra 1000 mg.

Recomandari:

Disponibile la un raport pret-calitate optim, capsulele Doppelherz® aktiv Omega-3 Extra 1000 mg contin ulei de somon, cu minim 30% acizi grasi Omega-3. Astfel, o capsula de Doppelherz® aktiv Omega-3 Extra 1000 mg furnizeaza 180 mg EPA si 120 mg DHA, acizi grasi Omega-3 care contribuie la functia normala a inimii. In plus, fiecare capsula Doppelherz® aktiv Omega-3 Extra 1000 mg contine 12 mg de vitamina E, care contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
Capsulele Doppelherz® aktiv Omega-3 Extra 1000 mg nu prezinta gust sau miros. Mai multe informatii privind proprietatile nutrientilor din compozitia Doppelherz® aktiv Omega-3 extra 1000 mg puteti gasi in prospectul disponibil.

O capsula contine:

1000 mg ulei de somon (18% acid eicosapentaenoic, 12% acid docosahexaenoic, total acizi grasi Omega-3 - cel putin 30%), 12 mg Vitamina E.

Mod de administrare:

Se administreaza 2 capsule nemestecate zilnic, in timpul mesei, cu suficient lichid.

Atentionari:

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic
Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat si echilibrat si a unui mod de viata sanatos.
A nu se lasa la indemana copiilor.
A se pastra in ambalajul original, la temperaturi ce nu depasesc 25 grade C.

Forma de prezentareCutie
StocIn Stoc Furnizor - Livrare in 3-5 zile lucratoare
Cantitate120 cps

Scrie o recenzie

*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.