EXTRACT MAGIC AGARICUS ARBORE DE CEAI 10ML HempMed Pharma

109,90 Lei

Stoc: In Stoc Furnizor - Livrare in 3-5 zile lucratoare

4044

Produs nou

Magic Agaricus Blazei Murill Extract Camellia Sinensis Leaf Oil (Arbore de ceai)
Produs revolutionar obtinut  dupa 50 ani de cercetare medicala si farmacolgica international. Folosim  in premiera  ozonarea , ca mijloc de multiplicare de pana la 10 ori a efectelor benefice si curative ale substantelor active din compozitia uleiurilor .

Mai multe detalii

Magic Agaricus Blazei Murill Extract Camellia Sinensis Leaf Oil (Arbore de ceai)
Produs revolutionar obtinut  dupa 50 ani de cercetare medicala si farmacolgica international. Folosim  in premiera  ozonarea , ca mijloc de multiplicare de pana la 10 ori a efectelor benefice si curative ale substantelor active din compozitia uleiurilor .
Beneficii:
-Magic Agaricus Blazei Murill Extract Camellia Sinensis Leaf Oil (Arbore de ceai) este un produs care poate fi folosit ca ADJUVANT in:
Combaterea cancerului -Ciuperca Agaricus Blazei Murill mai este numita Ciuperca lui Dumnezeu si are un bogat continut de oligoelemente si Beta-D-glucan care este un stimulant puternic al sistemului imunitar prin activarea macrofagelor. Studiile au demonstrat beneficiile beta glucanului nu numai prin actiunea  asupra macrofagelor, dar si prin stimularea limfocitelor B, celulelor ucigase naturale (natural killer cells) si reglarea celulelor T supresoare.
Aceasta ciuperca contine sase tipuri de steroizi (ex.cerebusterol si ergosterol) care ajuta la oprirea cresterii numarului de celule canceroase.
La testul HeLa pentru care s-a folosit o cultura de celule de cancer uterin, o cantitate foarte mica de steroizi din Agaricus (10-30 ppm), a oprit celulele canceroase sa se multiplice.
Prin prezenta uleiului esential de Tea tree (arbore de ceai) ,  se obtin efecte deosebite in prevenirea si tratarea cancerului de piele (melanom si carcinoame scuamoase ), cancerului de cavitate bucala.
Mai este de notat și folosirea produsului ca adjuvant în radioterapia anticancer. Concret, acest remediu reduce cu 60% edemele care apar după iradierea terapeutică, ajută la protecția țesuturilor sănătoase, stimulează eliminarea țesuturilor și fragmentelor de țesut moarte, precum și refacerea organismului pe ansamblu.
-Conform datelor furnizate de  Asociatia Japoneza de Cancer si Asociatia Farmaceutica Japoneza , produsul are efecte pozitive in :
AFECTIUNI ALE APARATULUI DIGESTIV: ulcer duodenal, ulcer gastric, ciroza , cancer hepatic, cancer gastric, cancer sigmoidian, gastrita, constipatii, stomatite cronice, pyoreea alveolaris, polipi colonici, hepatita B, enteroviroze, etc.
AFECTIUNI ALE SISTEMULUI  CIRCULATOR: hipertensiune arteriala, hipotensiune arteriala, cardiomiopatie, tromboza cerebrala, hemiplegia, pneumonie grava, septicemie, leucemie, limfogranulom malign, boala Hodgkin, boala Basedow, cancer pulmonar.
AFECTIUNI ALE APARATULUI  GENITAL: cancer mamar, cancer uterin, cancer ovarian, cancer cervical, dereglari cauzate de menopauza.
Diabet.
Reumatism cronic degenerativ.
AFECTIUNI ALE CAILOR URINARE: cistita, nefrita, insuficienta renala, nefroza, hipertrofie prostatica.
AFECTIUNI  CUTANATE: dermatofitoza, eczema, dermatita atipica, dermatomicoza, coriocarcinom.
Compozitie:
-Extract de ciuperca Agaricus Blazei Murill - minim 1300 mg
-Ulei esential Camellia Sinensis Leaf Oil (Arbore de ceai)
Administrare:
Pentru o eficienta maxima , produsul trebuie utilizat atat cu aplicare externa , cat si sublinguala :
Aplicare externa :1-2 picaturi de 2-3 ori pe zi, prin masaj usor in zona tamplelor si a fruntii .
Aplicare sublinguala : se administreaza sublingual 3-4 pufuri , se tine in gura minim 3 minute pentru o buna absorbtie . Se recomanda de 2-3 ori/zi cu o jumatate de ora inainte de masa.
A se agita inainte de administrare
Atentionari:
A se agita inainte de administrare
Asocieri recomandate : In special in bolile grave , in tumori se recomanda asocierea cu un produs cu continut cat mai mare de CBD pur : Ulei ozonat Full Extract de canepa cu CBD 500 mg , sau 1000 mg , sau 1500 mg sau 2000 mg .

Rolul componentelor:
Agaricus blazei face parte din clasa Basidiomycetes, fiind o ciupercă originară din Brazilia. Utilizările ciupercilor din genul Agaricus apar în tratatele medicale bizantine încă din secolele IV – XV d. Ch. Specia Agaricus subrufescens a fost descoperită în anul 1960 de către cercetătorul şi cultivatorul japonez Takatoshi Furumoto, iar în anul 1967 botanistul belgian Heinemann a stabilit denumirea oficială a plantei – Agaricus blazei. În Brazilia planta a fost întrebuinţată datorită proprietăţile sale puternic imunostimulente şi antitumorale, ea fiind cunoscută sub denumirea populară de ,,Cogumelo do Sol'' (ciuperca soarelui) sau ,,Cogumelo de Deus'' (ciuperca lui Dumnezeu).  Agaricus a fost cultivat pe scară largă şi în Japonia, în această ţară primind denumirea ,,Himematsutake'' (prinţesa ciupercilor).
Stimulent imunitar puternic (stimulează secreţia de interferon, TNF-α, interleukină IL-8, limfocite B, celule natural killer, celule T supresoare şi macrofage), antitumoral (produce apoptoza celulelor tumorale şi inhibă angiogeneza), antimutagen, antiviral, antioxidant, hipotensiv, normalizează funcţia hepatică la pacienţii cu hepatită B, reduce stresul oxidativ, inhibă peroxidarea lipidelor, scade colesterolul, trigliceridele şi glicemia.
Contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar, funcţionarea normală a procesului de diviziune celulară, protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, menţinerea concentraţiei normale a colesterolului, grăsimilor şi glucozei în sânge.

Arbust cu frunze ovate, pieloase, cu marginea dinţată, florile albe, plăcut mirositoare, cultivat în China şi India de peste 2500 de ani.
De la acest arbust se folosesc frunzele care, în funcţie de tratamentul aplicat dau naştere bine cunoscutelor sortimente – ceaiul verde şi ceaiul negru. Ceaiul negru rezultă în urma fermentării naturale în timpul prelucrării şi uscării, taninurile catehice fiind oxidate la flobafene; ceaiul verde este uscat rapid şi enzimele distruse, păstrează o coloraţie verde, conţine taninuri netransformate. În general frunzele de ceai mai conţin alkaloizi, glucide, vitamine, flavone, acizi fenolici, aminoacizi, vitamine (C şi α-tocoferol).
Există mai multe legende ale ceaiului verde. Potrivit legendei indiene, Gautama Buddha, cel care a răspândit învăţăturile lui Budha, în anul 520 Î.H. plecat să ducă budhismul din India în China, a promis să mediteze nouă ani. Dar, în timpul meditaţiei a adormit. Trezindu-se, a fost atât de supărat încât, pentru a nu mai adormi, şi-a tăiat pleoapele ochilor şi le-a aruncat pe pământ. Pe locul unde au căzut, a răsărit o nouă plantă, şi, ca pentru a-i onora sacrificiul, planta servit ulterior altor discipoli pentru a-şi menţine starea de veghe în timpul meditaţiilor.
Astăzi se ştie că ceaiul verde este cea mai consumată băutură din lume, după apă. Este cel mai mult utilizat în Asia, în special în Japonia şi China.
Folosit prima dată în timpul dinastiei Song (960-1270), pulberea fină din frunzele de ceai, denumită nămol de ceai, nu mai este populară în China dar este încă pe larg utilizată în Japonia. Cultivarea ceaiului verde în Japonia a început din secolul XI de către călugării budişti care au dezvoltat de asemenea şi metode de procesare şi preparare a pulberii din frunze, denumită „macha”. În japoneza cha înseamnă ceai, iar ma înseamnă pulbere.
Medicina chineză foloseşte frunzele de ceai verde pentru tratarea migrenelor, stărilor de greaţă, diareei cauzată de malarie şi a problemelor digestive; sunt folosite de asemenea pentru prevenirea cancerului.
În India, preparatele din ceai verde sunt folosite tradiţional în diaree, inapetenţă, stările de sete intensă, migrene, dureri cardiace, febră şi oboseală.
A fost introdus în Europa ca băutură de către compania olandeză India de Est în jurul anului 1610. Ceaiul iniţial importat în Europa a fost sub formă de ceai verde. Şi nu după multă vreme, au început să-i fie apreciate şi proprietăţile curative, fiind inclus în multe cărţi medicale de epocă: în Culpeper’s Complete Herbal (1880) ca diuretic, stomahic şi util în dureri de cap, acţiunea stimulentă asupra sistemului nervos fiind considerată un efect secundar; se preciza că infuzia concentrată este prejudiciabilă pentru „nervii slabi” dar salutară pentru dorerile de cap acute şi stările de mahmureală; în ‘Precis de Matiere Medicale’ a fost prezentat ca singura plantă importantă din punct de vedere medical din familia Camelliaceae, fiind incluse şi detalii pentru preparare şi surse ale ceaiului, iar ca indicaţii terapeutice – utilizare externă ca soluţie astringentă iar internă ca tonic şi digestiv, diuretic mediu în artrite, diaforetic şi stimulent general. Mai era recomandat pentru dureri de cap nevralgice.
În prezent cel mai mult ceaiul verde este folosit în probleme stomacale, migrene, simptome de oboseală, vomă şi diaree, şi nu în ultimul rând ca stimulent, şi în curele de slăbire.
Datorită conţinutului de cafeină frunzele de ceai verde prezintă efect stimulent central, antidepresiv şi diuretic. S-au reportat de asemenea efecte inotropic pozitiv, astringent, stimulent al secreţiei acide gastrice, de glicoliză şi lipoliză, fiind astfel incluse în palmaresul său proprietăţi hipocolesterolemiante şi hipoglicemiante. Frunzele de ceai verde sunt utile în stimularea apetitului, în stări de sete, ca diaforetice, diuretice, detergente şi resolvente.
Taninurile prezente în frunzele de ceai îi conferă proprietăţile astringente. Catecholii ajută la îmbunătăţirea funcţionării capilarelor şi altor vase sangvine mici.
Mai sunt utile în poliomielită, reumatism şi infecţii respiratorii, pentru reducerea efectelor expunerii la radiaţii, ca şi în prevenirea cariilor dentare, şi sunt cunoscute bineînţeles pentru efectul lor antioxidant.
Primele menţiuni în scrierile europene despre efectele benefice ale afinului asupra sănătăţii datează aproximativ din anul 1100. Utilizarea acestuia pentru efectele sale asupra ochilor a fost cu adevărat răspândită mai ales pe teritoriul actual al Italiei, dar conform legendei, în timpul celui de-al doilea război mondial era consumat sistematic de piloţii flotei aeriene britanice, mai ales înaintea raidurilor nocturne. Amerindienii cunoşteau proprietăţile de conservant natural ale afinelor. Ei făceau o mâncare numită pemmican, care consta într-un amestec de afine cu carne uscată sau peşte uscat, făcute pastă iar aceasta le asigura oamenilor necesarul de proteine şi vitamine. De asemenea, conţin o mare cantitate de vitamina C. Iată de ce, expuşi riscului de a face scorbut, marinarii de odinioară duceau cu ei în lungile călătorii pe mare butoaie întregi de afine.
Indienii foloseau afinele şi ca medicament, amestecându-le cu făină de porumb şi punând cataplasme pe răni pentru a preveni infectarea sângelui.
Forma de prezentareFlacon
StocIn Stoc Furnizor - Livrare in 3-5 zile lucratoare
Cantitate10 ml

Scrie o recenzie

*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.