• La reducere!
  • -12%
Curcumin Full Spectrum 30 cps Solgar, Sistemul nervos
Curcumin Full Spectrum 30 cps Solgar, Sistemul nervos
Curcumin Full Spectrum 30 cps Solgar, Sistemul nervos
Curcumin Full Spectrum 30 cps Solgar, Sistemul nervos
Curcumin Full Spectrum 30 cps Solgar, Sistemul nervos
Curcumin Full Spectrum 30 cps Solgar, Sistemul nervos

Curcumin Full Spectrum 30 cps Solgar

Curcumin Full Spectrum 30 cps Solgar
Produsul are o biodisponibilitate de 185x mai mare, insemnand ca Solgar a tranformat curcuminul greu asimilabil intr-o forma care este mai absorbabila ca oricand, facandu-l mult mai disponibil pentru corpul organismul uman.
3458
Ne pare rău, stocul a fost epuizat!
210,85 lei 239,60 lei -12%


Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 210 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 210 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 4,20 lei.


 
Curcumin Full Spectrum 30 cps Solgar
Produsul are o biodisponibilitate de 185x mai mare, insemnand ca Solgar a tranformat curcuminul greu asimilabil intr-o forma care este mai absorbabila ca oricand, facandu-l mult mai disponibil pentru corpul organismul uman.
Niciun alt produs nu elibereaza mai bine intreaga putere din Curcumin, schimband tot ce credeati ca este posibil ca Full Spectrum Curcumin 185x, produs potrivit unui stil de viata activ. O singura capsula pe zi - este de 185X mai bine.
Beneficii:
-este mai eficienta si de 185 de ori mai usor de absorbit, iar 40mg de curcumina dintr-o singura capsula de Curcumin Full Spectrum corespunde echivalentului a 74 capsule cu extract standardizat de curcumina simpla.
-ofera o eliberare de 6.8 ori mai rapida a ingredientului
-se mentine in fluxul sanguin timp de 24 de ore*
-nu contine gluten, grau, produise lactate, soia si drojdie
-u conține drojdie, grâu, soia, gluten și produse lactate, îndulcitori, conservanți, arome sau coloranți artificiali.
-curcuma cunoscuta si sub denumirea de turmeric este un condiment cu o culoare caracteristica galben-portocalie, care ofera beneficii importante organismului uman.
-componenta sa principala Curcumina, este cunoscuta pentru actiunea sa antioxidanta si pentru proprietatile antiinflamatorii de care dispune.
-totodata, contribuie la imbunatatirea procesului de digestie a alimentelor si la preintampinarea simptomelor dispeptice cum ar fi balonarea, gazele si digestia lenta.
-este cunoscut faptul ca turmericul ca si condiment sau sub forma de pulbere, mai precis principala sa componenta ncare este Curcumina, prezinta dificultate de absortie in organism, deoarece solubilitatea sa in sange este limitata, dupa cum au aratat studii recente
-este o formula avansata de curcuma sub forma de supliment alimentar natural. Curcuma este oferita intr-o formula inovatoare, rafinata, astfel incat sa se mentina mai mult timp in sange, sa se absoarba mai repde si intr-o masura mai mare de catre organism.
-spre deosebire de pulberea clasica de curcumin in cazul produsului Curcumin Full Spectrum, Solgar a pornit ca baza cu un extract de 95% Curcumin, forma activa standardizata, purificata si concentrata din radacina de turmeric nativ (Curcuma Longa). Pasul al doilea reprezinta o inovatie Solgar. Acest extract standardizat a fost incapsulat si inconjurat de microsfere "iubitoare de apa"numite micele.
-ele sunt cele care fac diferenta in absortie deoarece prezinta o dimensiune microscopica atat de mica, incat permit curcuminului din componenta lor sa treaca rapid in sange. Ca si dimensiune micelele sunt invizibile ochiului uman si au capacitatea de a transforma o pulbere densa si opaca intr-un masa lichida perfect translucida.
-astfel extractul de curcumin este mai activ, mai bun si mai repede absorbit de catre organismul uman, decat fost vreodata pana acum.
-full Spectrum Curcumin ofera curcuma intr-o formula solubila in apa (asadar o forma adecvata pentru utilizarea imediata de catre organism) si elibereaza puterea si beneficiile sale pentru procesul digestiv, functii mentale, sanatatea articulatiilor.
Compozitie:
-extract din rădăcină de turmeric (Curcuma longa) (bază polisorbat 80) (care asigură: curcuminoide 48mg, curcumină 40mg) 800mg,
-capsulă [gelatină (din bovin),
-glicerină vegetală (din uleiuri de palmier)].
Nu conține drojdie, grâu, soia, gluten și produse lactate, indulcitori, conservanți, arome sau coloranți artificiali.
Administrare:
Numai pentru adulti, o (1) capsula moale pe zi, preferabil in timpul mesei.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Atentionari:
In cazul in care sunteti insarcinata, alaptati, sau luati o anumita medicamentatoi va rugam consultati mediocul inainte de administrarea acestui produs.

Rolul componentelor:
Curcuma longa L - Plantă perenă originară din Asia, cu rizom ovat-cilindric, voluminos, de culoare portocalie intensă la interior.
Turmericul, alături de alte specii ale genului Curcuma, creşte spontan în pădurile Asiei de Sud în India, Indonezia, Indochina şi unele insule din Pacific. În toate aceste zone planta este tradiţional utilizată atât în domeniul culinar cât şi în cel medical, din timpuri străvechi. A fost folosită în ceremoniile religioase, semnificând viaţa, puritatea şi prosperitatea.
În sistemul de medicină indiană tradiţională ayurveda, turmericul este cunoscut pentru îmbunătăţirea digestiei, a florei intestinale, pentru eliminarea viermilor intestinali şi reducerea balonării, pentru detoxifierea ficatului şi susţinerea funcţionării acestuia şi a vezicii biliare, normalizarea menstruaţiei, pentru reducerea inflamaţiilor şi a disconfortului cauzat de artrite, ca şi purificator al sângelui, în tuse şi astm, şi de asemenea în aplicaţii locale pentru arsuri, luxaţii, tăieturi, contuzii, muşcături de insecte, ca antibacterian şi antifungic acolo unde este cazul.
Locuitorii băştinaşi din insulele Hawaii, demult, îl utilizau în cazul infecţiilor sinusale, infecţiilor în ureche, şi ulcerelor gastrointestinale.
Turmericul este extensiv utilizat în medicina tradiţională chineză, este oficial în Farmacopeea Republicii Populare Chineze şi de asemenea şi în Codexul Fito-Medical Japonez, având mai multe indicaţii terapeutice printre care balonare abdominală, dureri renale, amenoree.
Grecii antici cunoşteau turmericul, dar utilizarea sa era sporadică, şi în special pentru prepararea de coloranţi galben-portocalii. În 1870 chimiştii au descoperit faptul că pulberea galben-portocalie din rădăcinile de turmeric virează în maron-roşietic atunci când este expusă în mediul alcalin, această descoperire ducând la dezvoltarea hârtiei de turmeric utilizată pentru testul de alcalinitate.
Cărţile europene medicale vechi aduc puţine menţiuni privind turmericul. Marco Polo face referire la turmeric ca fiind un şofran indian folosit pentru colorarea hainelor. Medicii eclectici îl foloseau în preparatele medicinale mai mult pentru a le conferi culoare acestora. Există menţiuni care susţin că era considerat tratament pentru icter, dar pe lângă aceste utilizări a fost aproape ignorat în Europa, până târziu, în secolul XX. Cercetările serioase asupra rizomului de turmeric au început în 1920 în Germania, sescviterpenele din acesta au fost prima dată izolate în 1926, cărora le-a şi fost atribuită activitatea terapeutică, iar mai târziu, în 1936, au fost comparate materialul vegetal, cu extractul total, ca şi cu constituenţii izolaţi. Rezultatele experimentelor efectuate au arătat că turmericul, prin compuşii săi, stimulează fluxul biliar, în parte prin stimularea contracţiilor  vezicii biliare, în parte prin creşterea secreţiei de bilă. Independent, cercetările din Asia au validat aceleaşi proprietăţi ale turmericului, dar interesul s-a extins aici şi în aria efectului hepatoprotector, aducând descoperiri importante în această privinţă.
Până acum, în privinţa turmericului s-au demonstrat în special activitatea antihepatotoxică, efectul de a preveni fluctuaţii mari ale colesterolului după mese, potenţialul antiinflamator realizat printr-un mecanism adrenal.
Rizomii de turmeric conţin carbohidraţi, curcuminoide, polipeptide, proteine, ulei esenţial şi ulei gras, cărora li se atribuie în prezent proprietăţi digestive, coleretic-colagoge, antiinflamatoare cu potenţial benefic în cazul artritelor, hepatoprotectoare, antibiotice, antiaterosclerotice, antidiabetice, antistres, de vindecare a rănilor.

Stoc
In Stoc Furnizor Rapid - Livrare in 2-4 zile lucratoare
Cantitate
30 capsule
Forma de prezentare
Flacon
În cei 68 de ani de tradiţie în producţia suplimentelor alimentare, viziunea şi obiectivele companiei au rămas aceleaşi, Solgar fiind recunoscut la nivel mondial pentru calitatea și eficiența produselor sale, dar și pentru întrunirea standardelor speciale de cercetare și controlul calității.
Produsele Solgar sunt dezvoltate de specialişti, pe baza unor formule ştiinţifice avansate, corespunzătoare celor mai recente cercetări şi tehnologii. Solgar are un standard de excelență pe care îl respectă constant, prin faptul că deține cele mai înalte norme de calitate, testând întreaga gamă de produse în fiecare etapă a procesului de fabricație, de la stadiul de materie primă până la produsul finit. Suplimentele alimentare Solgar conţin materii prime 100% naturale, de calitate ridicată. Aproape niciunul dintre produsele Solgar nu conţin zahăr, sare, amidon, drojdie, gluten sau lactoză şi nu conţin conservanţi, coloranţi sau arome artificiale. Ele pot fi consumate și de către vegani şi vegetarieni.
Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru plantilia.ro. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri.