• La reducere!
  • -12%
Curcumin 95 500mg Secom
Curcumin 95 500mg Secom, Sistemul nervos
Curcumin 95 500mg Secom
Curcumin 95 500mg Secom, Sistemul nervos

Curcumin 95 500mg Secom

Curcumin 95 500mg Secom Jarrow Formulas
Antioxidant cu biodisponibilitate ridicata.

2911
Ne pare rău, stocul a fost epuizat!
192,36 lei 218,59 lei -12%


Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 192 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 192 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 3,84 lei.


 

Curcumin 95 500mg Secom Jarrow Formulas
Antioxidant cu biodisponibilitate ridicata.

Beneficii:
-contine Curcumin C3 Complex®, extract standardizat din radacina de Curcuma, 500mg/capsula
-garantat 95% curcuminoide totale (curcumin, demetoxicurcumin si bisdemetoxicurcumin)
-Curcumin C3 Complex este obtinut printr-un procedeu patentat de Sabinsa Corporation
-ajunge pana la 60 de zile de administrare
-capsule vegetale, recomandate in dietele vegetariene/vegane
-imbunatatirea diviziunii celulare normale
-reduce multiplicarea celulelor anormale: stopeaza replicarea ADN-ului in faza G2/M a ciclului celular
-induce moartea programata a celulelor anormale prin activarea genelor proapototice (de ex.: p53, Bax)
*-reduce formarea de noi vase de sange in tesuturile anormale (neoangiogeneza): reduce expresia metaloproteinazei MMP-9 si a factorilor de crestere vascular VEGF si fibroblastic bFGF
-creste efectele sistemului imunitar asupra celulelor anormale scazandu-le capacitatea de invadare a altor tesuturi: stimuleaza sinteza moleculelor de adeziune intercelulara - ICAM1
-echilibrarea sistemului imunitar
-reduce actiunea virusurilor si bacteriilor cu capacitate de a modifica structura ADN-ului si ARN-ului celular (de ex.: la nivel hepatic, epiteliului colului uterin)
-reduce BAFF (factor de activare a limfocitelor B)
-reducerea tumefierilor, rosetii si durerii la nivelul articulatiilor, mucoasei gastrointestinale, tesuturilor bronho-pulmonare, peretelui vascular si structurilor cerebrale anormale (placi de amiloid): reduce fosfolipaza A2 (PLA2), ciclooxigenaza (COX-2), lipooxigenaza (5-LOX) si factorul nuclear NF-kβ
-detoxifierea organismului de substante nocive (de ex.: nitrozamina, tetraclorura de carbon, dioxina, estrogeni etc.): amplifica activitatea enzimelor detoxifiante de faza II
-reducerea speciilor reactive de oxigen
-chelatarea cuprului si fierului in exces care pot provoca tulburari cerebrale (de ex.: deficit de memorie)
-stimularea sintezei si eliminarii bilei cu rol in digestia grasimilor, absorbtia vitaminelor A, D, E, K si eliminarea toxinelor liposolubile
-reducerea riscurilor evenimentelor cerebro si cardiovasculare: reduce peroxidarea lipidica si agregarea plachetara - normalizeaza nivelul fibrinogenului
-reducerea efectelor imbatranirii si imbunatatirea longevitatii: reduce formarea produsilor de glicare avansata
Compozitie/capsula:
Curcuma 500 mg
(Curcuma longa)(Curcumin C3 Complex®)(extract concentrat din radacina, garantat 95% curcuminoide totale)
Administrare:
Cate 1 capsula/zi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.
Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.
Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Rolul componentelor:
Curcuma longa L - Plantă perenă originară din Asia, cu rizom ovat-cilindric, voluminos, de culoare portocalie intensă la interior.
Turmericul, alături de alte specii ale genului Curcuma, creşte spontan în pădurile Asiei de Sud în India, Indonezia, Indochina şi unele insule din Pacific. În toate aceste zone planta este tradiţional utilizată atât în domeniul culinar cât şi în cel medical, din timpuri străvechi. A fost folosită în ceremoniile religioase, semnificând viaţa, puritatea şi prosperitatea.
În sistemul de medicină indiană tradiţională ayurveda, turmericul este cunoscut pentru îmbunătăţirea digestiei, a florei intestinale, pentru eliminarea viermilor intestinali şi reducerea balonării, pentru detoxifierea ficatului şi susţinerea funcţionării acestuia şi a vezicii biliare, normalizarea menstruaţiei, pentru reducerea inflamaţiilor şi a disconfortului cauzat de artrite, ca şi purificator al sângelui, în tuse şi astm, şi de asemenea în aplicaţii locale pentru arsuri, luxaţii, tăieturi, contuzii, muşcături de insecte, ca antibacterian şi antifungic acolo unde este cazul.
Locuitorii băştinaşi din insulele Hawaii, demult, îl utilizau în cazul infecţiilor sinusale, infecţiilor în ureche, şi ulcerelor gastrointestinale.
Turmericul este extensiv utilizat în medicina tradiţională chineză, este oficial în Farmacopeea Republicii Populare Chineze şi de asemenea şi în Codexul Fito-Medical Japonez, având mai multe indicaţii terapeutice printre care balonare abdominală, dureri renale, amenoree.
Grecii antici cunoşteau turmericul, dar utilizarea sa era sporadică, şi în special pentru prepararea de coloranţi galben-portocalii. În 1870 chimiştii au descoperit faptul că pulberea galben-portocalie din rădăcinile de turmeric virează în maron-roşietic atunci când este expusă în mediul alcalin, această descoperire ducând la dezvoltarea hârtiei de turmeric utilizată pentru testul de alcalinitate.
Cărţile europene medicale vechi aduc puţine menţiuni privind turmericul. Marco Polo face referire la turmeric ca fiind un şofran indian folosit pentru colorarea hainelor. Medicii eclectici îl foloseau în preparatele medicinale mai mult pentru a le conferi culoare acestora. Există menţiuni care susţin că era considerat tratament pentru icter, dar pe lângă aceste utilizări a fost aproape ignorat în Europa, până târziu, în secolul XX. Cercetările serioase asupra rizomului de turmeric au început în 1920 în Germania, sescviterpenele din acesta au fost prima dată izolate în 1926, cărora le-a şi fost atribuită activitatea terapeutică, iar mai târziu, în 1936, au fost comparate materialul vegetal, cu extractul total, ca şi cu constituenţii izolaţi. Rezultatele experimentelor efectuate au arătat că turmericul, prin compuşii săi, stimulează fluxul biliar, în parte prin stimularea contracţiilor  vezicii biliare, în parte prin creşterea secreţiei de bilă. Independent, cercetările din Asia au validat aceleaşi proprietăţi ale turmericului, dar interesul s-a extins aici şi în aria efectului hepatoprotector, aducând descoperiri importante în această privinţă.
Până acum, în privinţa turmericului s-au demonstrat în special activitatea antihepatotoxică, efectul de a preveni fluctuaţii mari ale colesterolului după mese, potenţialul antiinflamator realizat printr-un mecanism adrenal.
Rizomii de turmeric conţin carbohidraţi, curcuminoide, polipeptide, proteine, ulei esenţial şi ulei gras, cărora li se atribuie în prezent proprietăţi digestive, coleretic-colagoge, antiinflamatoare cu potenţial benefic în cazul artritelor, hepatoprotectoare, antibiotice, antiaterosclerotice, antidiabetice, antistres, de vindecare a rănilor.

Stoc
In Stoc Magazin - Livrare in 1-3 zile lucratoare
Cantitate
60 capsule
Forma de prezentare
Flacon
Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru plantilia.ro. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri.