• La reducere!
  • -10%
Antioxidant + Antiaging M117 60 capsule Fares, Stres
Antioxidant + Antiaging M117 60 capsule Fares, Stres

Antioxidant + Antiaging M117 60 capsule Fares

Antioxidant + Antiaging M117 60 capsule Fares

Capsulele Antioxidant + Antiaging sunt o sursă naturală de substanţe active care combat oxidarea şi degradarea celulară prin inhibarea peroxidării lipidelor şi a formării de radicali liberi.

Protejează organismul împotriva îmbătrânirii premature.

1229
Ne pare rău, stocul a fost epuizat!
42,00 lei 46,67 lei -10%


Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 42 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 42 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,84 lei.


 

Antioxidant + Antiaging M117 60 capsule Fares

Capsulele Antioxidant + Antiaging sunt o sursă naturală de substanţe active care combat oxidarea şi degradarea celulară prin inhibarea peroxidării lipidelor şi a formării de radicali liberi. Ajută la reducerea efectelor negative datorate expunerii la surse de radicali liberi: radiaţiile ionizante (RUV, Rx), microundele, poluarea, fumul de ţigară, alcoolul în exces, stresul, aditivii alimentari chimici, uleiurile vegetale hidrogenate, alimentele prăjite. Protejează organismul împotriva îmbătrânirii premature.

Beneficii:
-antioxidant
-combate radicalii liberi din organism
-contribuie la încetinirea proceselor de senescenţă
-protejează organismul împotriva îmbătrânirii premature
-conferă protecţie faţă de efectele negative ale radiaţiilor, noxelor, alcoolului, substanţelor potenţial cancerigene
-menține sănătatea arterelor şi venelor, îmbunătăţește microcirculaţia
-reduce riscul afecţiunilor cardiovasculare prin protecţia inimii și a vaselor de sânge
-stimulent şi protector al sistemului nervos
-ameliorează stările de stres, de oboseală persistentă în cazul suprasolicitarării fizice şi psihice
-protector hepatic
-imunostimulent
-contribuie la menținerea nivelului normal al colesterolului
-susţine metabolizarea lipidelor, util şi pentru menţinerea greutăţii corporale normale
-ajutor pentru sănătatea ochilor
-ajută menţinerea aspectului şi sănătăţii pielii

Ingrediente/capsula:
-frunze de ceai verde (Theae folium) 150 mg
-fructe de afin (Myrtilli fructus)
-fructe de coacăz (Ribes nigri fructus)
-fructe de acai (Euterpe oleracea) 50 mg
-extract uscat de fructe de goji (Lycium barbarum) standardizat în min. 3% vitamina C
-extract uscat de seminţe de struguri (Vitis viniferae semen) standardizat în min. 95%
proantocianidine
-extract uscat de struguri (Vitis viniferae fructus) standardizat în min. 5% resveratrol
-extract uscat de Haematococcus pluvialis standardizat în min. 1,5% astaxantină
Învelișul capsulei este pe bază de gelatină animală.

Rolul componentelor:
Ceaiul verde, datorită continuţului bogat în polifenoli şi catechine are un puternic efect antioxidant, prin inhibarea degradării oxidative pe de o parte şi creşterea activităţii enzimelor antioxidante pe de alta. Astfel, combate oxidarea şi degradarea celulară produsă de radicalii liberi şi ajută la încetinirea proceselor de îmbătrânire, contribuind la menţinerea sănătăţii organismului.

Afinele conţin cantităţi mari de antioxidanţi (vitamina C, beta caroten şi luteină), care protejează celulele organismului, şi în special pe cele ce intră în structura globilor oculari, de radicalii liberi.

Fructele de coacăz negru au un conţinut bogat în vitamina C şi vitamina E, provitamina A, alte vitamine B1, B2, B3, B5, B6, vitamina P, antociani.  Compuşii polifenolici şi în special antocianii, au activitate antioxidantă importantă, la care se adaugă proprietăţile similare ale vitaminelor C şi E. Fructele de coacăz au efect tonic general, sunt recomandate în stări de astenie, oboseală, pentru efectul lor revigorant, contribuind la revitalizarea organismului după eforturi fizice şi intelectuale.

Fructele de Acai, asemănătoare coacăzelor, au fost folosite de brazilieni de sute de ani pentru capacitatea lor de a ajuta organismul în lupta împotriva procesului de îmbătrânire. Fructele de Acai au importante proprietăţi antioxidante, fiind de 35 de ori mai puternice decât portocalele şi de 10 ori mai puternice decât merele, cireşele, murele şi zmeura. De asemenea, aceste fructe conţin vitaminele B1, B2, B3, C şi E, acizi graşi Omega-3/6/9, calciu şi potasiu.

Strugurii conţin substanţe cu caracter puternic antioxidant numite polifenoli (resveratrol, proantocianidine, bioflavonoide, acizi polifenolici, catechine, taninuri). Acestea se găsesc în mod special în coaja strugurilor roşii şi în sâmburi. Resveratrolul este considerat cel mai activ antioxidant dintre substanţele vegetale. Are un potenţial antioxidant mult superior vitaminelor C şi E. Conferă protecţie materialului genetic (ADN), ferindu-l de mutaţii. Protejează ficatul, inima şi sistemul nervos de agresiunea radicalilor liberi. Polifenolii cresc rezistenţa arterelor şi venelor, îmbunătăţesc microcirculaţia, fluidifică sângele şi protejează fibrele de colagen, menţinând sănătatea vaselor de sânge şi a pielii. Sunt consideraţi unii dintre cei mai eficienţi compuşi anti-îmbătrânire.

Haematococcus pluvialis este o microalgă care conţine astaxantină, un carotenoid responsabil de pigmentaţia roşie a acesteia. Când aceste alge sunt private de apă, creşte producerea de astaxantină care le conferă astfel protecţie împotriva radiaţiilor ultraviolete. Studiile realizate asupra efectelor benefice ale astaxantinei asupra organismului uman au evidenţiat calităţile sale antioxidante (de 10 ori mai activă decât betacarotenul) şi capacitatea sa de a menţine sănătatea sistemului nervos, a ochilor, a pielii, a aparatului cardio-vascular, stimularea producerii de anticorpi, protejarea organismului împotriva îmbătrânirii. 

MOD DE ADMINISTRARE:
Copii 10-16 ani: 1 capsulă de 2 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de masă.
Copii peste 16 ani şi adulţi: 1 capsulă de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de masă.
Dacă este nevoie de un efect mai puternic se administrează până la 6 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului.
Durata unei cure: 2 luni. Cura se poate repeta după o pauză de o lună.

Atentionari:
Nu se recomandă copiilor sub 10 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) şi în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

SARCINĂ ŞI ALĂPTARE:
Nu se recomandă femeilor însărcinate datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine.
Nu se recomandă mamelor care alăptează datorită faptului că substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui.

EFECTE SECUNDARE ŞI INTERACŢIUNI:
Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente.
La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Stoc
In Stoc Magazin - Livrare in 1-3 zile lucratoare
Cantitate
60 capsule
Forma de prezentare
Flacon
De fapt, tradiţiile dacice au prins contur chiar mai devreme, prin înfiinţarea primei farmacii din Orăştie, „La Leul de Aur”, consemnată în anul 1697.
Două secole mai târziu, la conducerea farmaciei îl găsim pe Andrei Farago, un farmacist vizionar, personalitate marcantă în lumea ştiinţifică din perioada interbelică.
Pasiunea sa pentru plantele medicinale, dar şi pentru lucrurile bine şi corect făcute, au dus la trecerea înţelepciunii populare sub semnul ştiinţei, prin fondarea, în anul 1929, a firmei „Digitalis, Prima Companie Română pentru cultivarea plantelor medicinale Orăştie”, care astăzi poartă numele Fares.
Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare