• La reducere!
  • -7%
PUDRA ROSCOVE ECOLOGICA (BIO) 250GR - Niavis, REMEDII NATURISTE
PUDRA ROSCOVE ECOLOGICA (BIO) 250GR - Niavis, REMEDII NATURISTE

PUDRA ROSCOVE ECOLOGICA (BIO) 250GR - Niavis

PUDRA ROSCOVE ECOLOGICA(BIO) 250GR - Niavis

Pulberea de Roscove (sau de Carob) este cunoscuta ca fiind înlocuitorul perfect al pudrei de cacao, fiind bogata în calciu, proteine, pectina, avand totodata un continut scazut în calorii si grasimi.

ANCA674
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
17,92 lei 19,27 lei -7%
Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 17 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 17 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,34 lei.


 

PUDRA ROSCOVE ECOLOGICA(BIO) 250GR - Niavis

Pulberea de Roscove (sau de Carob) este cunoscuta ca fiind înlocuitorul perfect al pudrei de cacao, fiind bogata în calciu, proteine, pectina, avand totodata un continut scazut în calorii si grasimi.

Compozitie:

Energie............300kcal/1255kj
Grasimi............2.1g
din care grasimi saturate.....0.9g
Cabohidrati........57.1g
din care zahar......48.5g
Proteine.............6.6g
Fibre................47.8g
Sare................0g

Administrare:

Se recomanda consumul a 15-20g pe zi.

Rolul componentelor:
Roscovul este un arbore cu putere mare de adaptare, originar din Orientul Mijlociu. Are un trunchi gros, ce poate ajunge la inaltimi de 15-20 m. Fructele acestui arbore arata ca niste pastai verzi, de aproximativ 20 cm, iar in ele se gasesc seminte maronii, de forma oval-alungita, care se mai numesc si carob.
Roscovul este o planta vesnic verde si poate produce pastai pentru aproximativ 100 de ani. In medicina, roscovul a fost utilizat datorita influentei sale pozitive asupra zaharului din sange.
Pastaile pot fi folosite fie proaspete, fie uscate, din care se face o pudra folosita ca o alternativa mai sanatoasa la cacao.
Tecile si chiar semintele de roscove se macina, obtinandu-se astfel pudra de roscove, un aliment extrem de santatos, recomandat in special in alimentatia copiilor, care il pot consuma ca inlocuitor de cacao. Pudra de roscove se potriveste in foarte multe preparate, mai ales deserturi, datorita gustului dulce natural, dar poate fi consumata si simpla, cu lapte. Are un pret foarte mic pentru beneficiile sale, o punguta cu 250 de grame costand numai cativa lei. Singura grija este ca, in momentul in care achizitionati pudra de roscove sa o faceti de la un distribuitor care a depozitat-o in conditii optime, ferite de umeazala. De asemenea, punga cumparata trebuie depozitata acasa in loc uscat si ferit de soare, iar dupa deschidere, pune pudra de roscove intr-un recipient ermetic, pentru a-i pastra calitatile nutritive.
Pudra de roscove este un foarte bun antioxidant. Aceasta contine 80% proteine, fibre, polifenoli, vitamine (A, B, B2, B3 si D) si minerale (magneziu, calciu (de doua ori mai mult decat cacaoa), fier, fosfor, potasiu si mangan). Toate aceste proprietati, face ca pudra de roscove sa ajute la reglarea zaharului din sange, diaree, enterita la copii, slabiciune de stomac, arsuri la stomac, constipatie, infectii gastro-intestinale, diabet, obezitate, infectii, boli ale aparatului respirator (tuse, astm) si tulburari sexuale.
Cantitatea recomandata de specialistii in nutritie este de o lingura de pudra de roscove zilnic. O lingura cu pudra de roscove contine aproximativ 17 calorii, dintre care 15 sunt date de carbohidrati, iar restul de proteine. Roscova nu contine grasimi saturate si nici colesterol, in schimb contine vitamine si minerale importante: riboflavina, niacina, vitamina B6, calciu, potasiu si cupru, fier, magneziu si fosfor. Roscovele au un indice glicemic foarte mic, lucru care le face recomandate incluziv in dietele de slabire si nu contin nici lactoza si nici gluten.

Stoc
In Stoc Magazin - Livrare in 1-3 zile lucratoare
Cantitate
250 g
Forma de prezentare
Punga Resigilabila
Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare