Caise deshidratate 250gr - Sano Vita, REMEDII NATURISTE
Caise deshidratate 250gr - Sano Vita, REMEDII NATURISTE

Caise deshidratate 250gr - Sano Vita

Caise deshidratate 250gr - Sano Vita

Prin conținutul ridicat de potasiu, provitamina A (caroten), vitamine (B1, B2, PP), fosfor, fier şi fibre, caisele combat anemia, ajută digestia, elimină grăsimile şi regenerează celulele.

ANCA21
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
23,10 lei
Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 23 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 23 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,46 lei.


 

Caise deshidratate 250gr - Sano Vita

Prin conținutul ridicat de potasiu, provitamina A (caroten), vitamine (B1, B2, PP), fosfor, fier şi fibre, caisele combat anemia, ajută digestia, elimină grăsimile şi regenerează celulele.

Beneficii:

-Fortifică organismul şi luptă împotriva bacteriilor şi a infecțiilor;
-Fructul este foarte nutritiv, laxativ, si este recomandat in anemii, astenii, insomnii, convalescente.

Compozitie:

Caise deshidratate, bioxid de sulf.

Administrare:

Pentru imbunatatirea acuitatii vizuale, se oparesc 100 g caise uscate, apoi, dupa jumatate de ora, caisele se maruntesc, se adauga 100 g morcov ras si o lingura zahar pudra. Se amesteca bine si se va consuma de trei ori pe saptamana. Aceleasi caise inmuiate si strivite, in amestec cu miezul de la o felie mai mare de lamaie si o lingurita de miere. Acest preparat mareste rezistenta la imbolnavire, intareste sistemul imunitar. Caisele inmuiate se freaca bine, pana ajung ca o pasta omogena. Se aplica pe fata, intr-un strat uniform, pentru 10 minute. Masca curata in profunzime si tonifica tenul.

Atentionari:

Pot declanşa reacţii alergice şi atacuri de astm.

Rolul componentelor:
Caisul este un pom fructifer  care poate atinge 6 metri înălţime şi este originar din Asia. Frunzele sunt ovale, cu vârf ascuţit, iar coroana este densă şi voluminoasă. Florile au culoare albă sau roz deschis iar fructele sunt rotunde, de culoare portocalie, acoperite de peri.
În scop fitoterapeutic se utilizează fructele şi sâmburii.
Caisele sunt bogate în vitamina A, B1, B2, C,PP, proteine, acid nicotinic, săruri minerale de calciu, magneziu, brom, potasiu, sulf, cupru, fibre , zaharuri, glucoză, fructoză, acid ascorbic, oxalic, malic şi acid citric, precum şi tocoferoli şi acid pantotenic, riboflavină, betacaroten şi licopen.
Caisele au proprietăţi tonice, astringente, laxative, antioxidante, depurative, diuretice şi antihelmitice.
Fructele sunt recomandate în caz de anemie, edem, depresii, insomnii, astenie, inapetenţă (lipsapoftei de mîncare), constipaţie, litiază biliara, rahitism, detoxifiere, boli reumatice - consumate ca atare, sub formă de suc, compot sau dulceaţă, iar sâmburii sunt indicaţi în cazurile de parazitoze intestinale, afecţiuni respiratorii, astm bronşic, tuse, hipertensiune sau afecţiuni ale inimii - consumaţi ca atare, 6-7 smburi pe stomacul gol.
De asemenea, din caise poate fi extras uleiul cu rol aromatizant, folosit frecvent în tratamentele SPA antistres i de calmare a pielii iritate.
Sucul de caise amestecat cu miere este benefic în afecţiuni gripale, cu febră, având efect febrifuge (scade febra).
În uz extern, sucul de caise aplicat pe arsuri, eczeme sau plăgi calmează şi vindecă.
Fructele şi sucul de caise sunt contraindicate persoanelor care suferă de diabet, deoarece au o cantitate mare de zahăr.
Din sâmburii de caise se poate prepara o emulsie cu care se limpezeşte părul după spălare şi care are rolul unui balsam natural ce redă supleţea părului şi previne despicarea vîrfurilor, dă volum podoabei capilare şi îl face uşor de pieptănat.
Atât fructul, sâmburii cât şi floarea de cais sunt utilizate sub formă de uleiuri, creme şi loţiuni   pentru pielea uscată, ridată.
De asemenea, sepot prepara măşti naturale cu efecte benefice asupra tenului acneic, cu tendinţă de îngrăşare şi  cazurile de xeroză cutanată.

Stoc
In Stoc Magazin - Livrare in 1-3 zile lucratoare
Cantitate
250 g
Forma de prezentare
Punga
Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare