• La reducere!
  • -15%
MSM 60CPR - Cosmopharm, REMEDII NATURISTE
MSM 60CPR - Cosmopharm, REMEDII NATURISTE

MSM 60CPR - Cosmopharm

MSM 60CPR - Cosmopharm

Repara structura cartilajelor. Reduce durerea, inflamatia si creste flexibilitatea articulatiilor. Detoxifiant hepatic.

ANCA173
Ne pare rău, stocul a fost epuizat!
50,58 lei 59,50 lei -15%


Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 50 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 50 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,00 lei.


 

MSM 60CPR - Cosmopharm

Repara structura cartilajelor. Reduce durerea, inflamatia si creste flexibilitatea articulatiilor. Detoxifiant hepatic.

Beneficii:

-MSM 1000mg contribuie la reducerea durerilor si inflamatiilor de la nivelul articulatiilor;
-Stimuleaza productia de colagen si ajuta la restabilirea flexibilitatii incheieturilor;
-Ajuta la formarea tesutului muscular si imbunatateste structura articulatiilor;
-Asigura lubrifierea acestora;
-Reduce discomfortul osteoarticular si muscular;
-MSM determina eliminarea resturilor metabolice din organism, responsabile pentru inflamarea celulelor;
-Contribuie la pierderea in greutate prin eliminarea din tesuturi a fluidelor in exces;
-MSM este esential in producerea colagenului, necesar sanatatii pielii;
-Contribuie la reducerea ridurilor, la tonifierea si hidratarea pielii;
-Ajuta la regenerarea sanatoasa a tesuturilor;
-Important in mentinerea PH-ului neutru;
-MSM este un adjuvant eficient in tratarea afectiunilor dermatologice;
-Stimuleaza producerea de keratina;
-Imbunatateste circulatia si ajuta la intarirea parului si unghiilor;
-Ajuta la reducerea matretii si contribuie la ameliorarea afectiunilor scalpului;
-Ajuta la detoxifierea organismului;
-Determina cresterea permeabilitatii membranei celulare;
-Contribuie la eliminarea toxinelor din celule si la influxul de nutrienti;
-MSM 1000mg ajuta la dizolvarea si eliminarea depozitelor nocive de calciu, din organism; -Responsabil pentru anumite afectiuni degenerative;
-Este un excelent detoxifiant hepatic;
-MSM contribuie la buna functionare a celulelor, la permeabilitatea acestora si la cresterea nivelului energetic;
-Creste eficienta absorbtiei de nutrienti in procesul digestiv si elibereaza astfel energia necesara pentru celelalte procese importante din organism;
-Echilibreaza nivelul zaharului din sange;
-Este eficient in tratarea alergiilor (blocheaza receptorii histaminici).

Compozitie/capsula:

Metilsulfonilmetan (MSM) 1000 mg

Administrare:

1-2 tablete de MSM 1000mg pe zi, in timpul mesei.

Atentionari:

Pentru administrarea de MSM 1000mg in caz de sarcina sau alaptare, solicitati avizul medicului. Este compatibil cu medicatia secundara.

Rolul componentelor:
MSM este prescurtarea pentru Metil Sulfonil Metan, o formă organică a sulfului. MSM aduce numeroase beneficii sănătății, fiind esențial în buna funcționare a organismului.
Formula chimică pentru MSM este CH3SO2CH3. Aceasta este forma sub care se găsește sulful în natură în toate organismele vii, în care este biologic activ.
Sulful biologic activ are proprietăți preventive și terapeutice. Proprietățile medicinale ale sulfului biologic sunt profunde și se bazează, totodată, pe principii evidente. Datorită acestor caracteristici, descoperirea rolului sulfului biologic în sănătate, precum și a procesului care a făcut posibilă prescrierea acestuia sub forma unor suplimente, sunt în general considerate printre cele mai mari progrese în medicina ortomoleculară din a doua jumătate a acestui secol.
MSM este necesar producerii de colagen. Atât pielea fără fermitate și ridată, cât și cea uscată și crăpată apar din cauza lipsei de colagen. MSM funcționează împreună cu vitamina C pentru a construi țesuturi noi și sănătoase. MSM poate normaliza formarea de colagen și îmbunătăți vizibil sănătatea pielii.
Cercetările au arătat că MSM este foarte eficient în îmbunătățirea flexibilității articulațiilor. În plus, ajută la flexibilitatea pielii și țesutului muscular. Acest lucru duce la o creștere a flexibilității generale datorită redării „suculenței” țesuturilor respective.
Unul dintre cele mai importante trăsături ale MSM este acela că face celulele mai permeabile. Acest lucru înseamnă că permite ca toxinele și resturile metabolice să fie eliminate ușor din celule, în vreme ce nutrienții esențiali și apa pot pătrunde în interior. Dizolvă fosfatul de calciu, așadar deține o abilitate remarcabilă de a descompune calciul dăunător, sursa bolilor degenerative.
Stoc
In Stoc Furnizor Rapid - Livrare in 2-4 zile lucratoare
Cantitate
60 capsule
Forma de prezentare
Flacon

 Cu o experienta de peste 35 de ani, TISHCON CORP. este astazi una dintre cele mai mari companii producatoare de suplimente nutritive. Produsele naturiste Cosmo Pharm sunt realizate pe baza unor tehnologii avansate, brevetate, cu cele mai inalte standarde calitative, pentru eficienta si siguranta maxima.

Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare