• La reducere!
  • -10%
Coada Calului 200 cps Pro Natura Medica, Retentie hidrica
Coada Calului 200 cps Pro Natura Medica, Retentie hidrica

Coada Calului 200 cps Pro Natura Medica

Coada Calului 200 cps Pro Natura Medica

Coada calului este bogata in silicati si acid salicic, solubili in apa, marind astfel disponibilitatea acestora pentru organism.

1881
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
31,95 lei 35,51 lei -10%
Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 31 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 31 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,62 lei.


 

Coada Calului 200 cps Pro Natura Medica

Coada calului este bogata in silicati si acid salicic, solubili in apa, marind astfel disponibilitatea acestora pentru organism.

Beneficii:
-Produsul este de ajutor pentru refacerea densitatii osoase normale
-Grabeste recuperarea organismului in urma unor traumatisme oste-articulare (fracturi, entorse, luxatii)
-Mineralizant, favorizeaza fixarea calciului
-Coada calului este bogata in silicati si acid salicic, solubili in apa, marind astfel disponibilitatea cestora pentru organism
-Siliciul este un element foarte important pentru formarea cartilajului articular si a tesutului conjunctiv in general
-Principiile active din planta favorizeaza asimilarea si fixarea calciului si magneziului in organism.

Compozitie:
Coada Calului (Equiseti herba) ..... 190g/cps.

Administrare:
1cps x 3/zi, dupa mese, cu un pahar de apa Pi sau apa plata, pe o perioada de 6 luni.

Rolul componentelor:
Coada calului (Equisetum arvense) este o plantă erbacee din flora spontană, perenă, fără flori, care se înmulţeşte prin spori, precum ciupercile, muşchii şi ferigile.
Este o plantă de leac cunoscută şi folosită în Europa din timpuri imemoriale. Marii medici şi învăţaţi ai Antichităţii, Galen, Dioscoride şi Plinius, o menţionează în tratatele lor, chiar cu denumirea de Coada-calului, recomandând-o, cu precădere, în bolile de plămâni şi de rinichi.
Coada-calului a fost privită mult timp ca o plantă excelentă pentru detoxifiere, fiind folosită în cazul artritelor sau al bolilor cutanate despre ale căror simptome se credea că sunt potențate de prezența toxinelor în organism. Pe cale externă, pulberea de coada-calului era utilizată, direct pe răni, pentru oprirea sângerării și refacerea mai rapidă a țesutului lezat.
Conţine în cea mai mare parte minerale, peste 15% acid silici şi silicaţi, respectiv sărurile sale solubile în apă, sărurile de K, Al, S, Mg etc şi flavonoide, fapt pentru care este recunoscută pentru acţiunea sa diuretică. Mai multe studii de laborator si clinice au arătat că administrarea de coada calului are ca efect eliminarea accelerată a apei din ţesuturi.
Saponozidele şi acizii polifenolcarboxilici conţinuţi fac această plantă ca fiind folositoare pentru tratarea unei game variate de afecțiuni precum infecțiile genito-urinare, bolile renale, problemele prostatei, obezitatea, artrita, ulcerele hemoragice și tuberculoza. Siliciul conținut se pare că tonifică țesutul conjunctiv – din tendoane, ligamente, cartilagii și os – ceea ce poate explica utilizarea ei în afecțiunile reumatice. Este prescrisă pentru combaterea celulitei, constituie o sursă de minerale pentru persoanele predispuse la fracturi osoase și este folosită pentru tratarea tetaniei.
Studii recente arată că în corpul uman cantitatea de siliciu scade odată cu vârsta, fenomen care are o contribuţie decisivă la ceea ce numim îmbătrânirea organismului. Practic, pe măsură ce scade procentul de siliciu organic din corpul nostru, apar fenomene cum ar fi rigidizarea şi sclerozarea vaselor de sânge, mai ales a arterelor, pierderea elasticitătii pielii şi a celorlalte ţesuturi, scăderea densităţii osoase, prolapsurile etc. Coada-calului este planta care conţine cea mai mare cantitate de siliciu organic asimilabil. În Statele Unite ale Americii se găsește frecvent și în diferite suplimente nutriționale, sub formă de extracte fluide sau în capsule, pentru aportul în săruri minerale.

Stoc
In Stoc Furnizor Rapid - Livrare in 2-4 zile lucratoare
Cantitate
200 cps
Forma de prezentare
Flacon

Infiintata in 1992 Medica este o companie recunoscuta pe plan international cu un renume de prestigiu pe piata de produse farmaceutice. Cu o filozofie care incurajeaza transparenta totala, acest brand promoveaza peste 1000 de suplimente alimentare inovatoare si tratamente bazate pe cercetari riguroase si a fost premiat cu peste 42 de medalii de excelenta recunoscute pe plan international.
Medica si-a consolidat activitatea in domenii terapeutice printr-o gama larga de produse naturiste care promoveaza imbunatatirea calitatii vietii si mentinerea sanatoasa a organismului.

Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare