MSM Natural 90 + 40 capsule GRATUIT DVR Pharm, REMEDII NATURISTE
MSM Natural 90 + 40 capsule GRATUIT DVR Pharm, REMEDII NATURISTE

MSM Natural 90 + 40 capsule DVR Pharm

MSM Natural 90 + 40 capsule GRATUIT DVR Pharm


Este un supliment dedicat afecțiunilor reumatice de toate tipurile, fiind un adjuvant important în toate afecțiunile care afectează țesuturile elastice.

1503
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
51,09 lei
Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 51 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 51 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,02 lei.


 

MSM Natural 90 + 40 capsule GRATUIT DVR Pharm


Este un supliment dedicat afecțiunilor reumatice de toate tipurile, fiind un adjuvant important în toate afecțiunile care afectează țesuturile elastice.

Avantaje:
Are o formulă complexă, asociind M.S.M.-ului (metil-sulfonil-metan) extracte de salcie, Gheara-diavolului, cartilaj de rechin, Șofran-de-India.
Produsul este conceput pentru prevenirea și combaterea afecțiunilor articulare cauzate de uzură, procese auto-imune sau degenerative și conține cele mai puternice remedii contra afecțiunilor articulare.
Metil-sulfonil-metanul (MSM) este o sulfură nemetalică foarte raspandită în natură.
Aceasta substanță are un rol esențial în susținerea proceselor de creștere și regenerare ale țesuturilor.
Descoperirea sa se datorează medicului american dr. Robert Herschler, iar în momentul de față, datorită acestei descoperiri medicale, milioane de oameni din întreaga lume pot merge și pot efectua diferite activități, în ciuda unor boli reumatice de care ei sufereau anterior.

Are rol benefic în:
-bolile articulare
-menținerea sănătății pielii, oaselor și a părului
-reducerea durerilor osteoarticulare și musculare
-îmbunătățirea structurii și mobilității articulare
-osteoartrită
-artrită și poliartrită reumatoidă
-artrită psoriazică
-artroză
-lombosciatică
-spondiloză, spondilită
-fibromialgiă
-nevralgii diverse
-refacere dupa fracturi, luxații, entorse
-refacere dupa rupturi musculare

Acțiuni:
-Susține funcționarea normală a articulațiilor;
-contribuie la menținerea unei morfologii normale a articulatiilor;
-contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar.

Compoziție:
-M.S.M natural cistalizat: 470mg;
-Capsulă tare de gelatină;
-Salcie (Salix alba), coajă, extract hidroalcoolic uscat cu min. 25% salicină-20mg;
-Gheara-diavolului (Harpagophytum procumbens), extract apos uscat cu min. 2,5% harpagozide: 20mg;
-Cartilaj de rechin: 20mg;
-Șofran-de-India (Curcuma longa/Curcuma sp.), rizom, pulbere: 20mg.

Administrare: 2-4 capsule/zi.

Atentionari: Nu se cunosc.

Ambalare: Flacon cu 90 capsule


Rolul componentelor:
MSM este prescurtarea pentru Metil Sulfonil Metan, o formă organică a sulfului. MSM aduce numeroase beneficii sănătății, fiind esențial în buna funcționare a organismului.
Formula chimică pentru MSM este CH3SO2CH3. Aceasta este forma sub care se găsește sulful în natură în toate organismele vii, în care este biologic activ.
Sulful biologic activ are proprietăți preventive și terapeutice. Proprietățile medicinale ale sulfului biologic sunt profunde și se bazează, totodată, pe principii evidente. Datorită acestor caracteristici, descoperirea rolului sulfului biologic în sănătate, precum și a procesului care a făcut posibilă prescrierea acestuia sub forma unor suplimente, sunt în general considerate printre cele mai mari progrese în medicina ortomoleculară din a doua jumătate a acestui secol.
MSM este necesar producerii de colagen. Atât pielea fără fermitate și ridată, cât și cea uscată și crăpată apar din cauza lipsei de colagen. MSM funcționează împreună cu vitamina C pentru a construi țesuturi noi și sănătoase. MSM poate normaliza formarea de colagen și îmbunătăți vizibil sănătatea pielii.
Cercetările au arătat că MSM este foarte eficient în îmbunătățirea flexibilității articulațiilor. În plus, ajută la flexibilitatea pielii și țesutului muscular. Acest lucru duce la o creștere a flexibilității generale datorită redării „suculenței” țesuturilor respective.
Unul dintre cele mai importante trăsături ale MSM este acela că face celulele mai permeabile. Acest lucru înseamnă că permite ca toxinele și resturile metabolice să fie eliminate ușor din celule, în vreme ce nutrienții esențiali și apa pot pătrunde în interior. Dizolvă fosfatul de calciu, așadar deține o abilitate remarcabilă de a descompune calciul dăunător, sursa bolilor degenerative.

Stoc
Disponibil dupa confirmare telefonica
Cantitate
90 + 40 capsule
Forma de prezentare
Flacon
Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare