Hepatoprotect Forte 50 cpr Biofarm, REMEDII NATURISTE
Hepatoprotect Forte 50 cpr Biofarm, REMEDII NATURISTE

Hepatoprotect Forte 50 cpr Biofarm

Hepatoprotect Forte 50 cpr Biofarm

Asigura buna functionare a ficatului in cazul acumularilor de toxine, a actiunii nocive a alcoolului sau medicamentelor.

1952
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
42,90 lei
Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 42 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 42 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,84 lei.


 

Hepatoprotect Forte 50 cpr Biofarm

Asigura buna functionare a ficatului in cazul acumularilor de toxine, a actiunii nocive a alcoolului sau medicamentelor.

Beneficii:
Silimarina este o mixtură formată din cel puţin 3 flavonoliganzi incluzând silibina (silibinina), silidianina şi silicristina. Ea reprezintă cel mai important constituent activ al extractului de armurariu (Silybum marianum), o plantă originară din bazinul Mediteranei, cunoscută şi utilizată tradiţional ca remediu natural pentru susţinerea ficatului. Componentele silimarinei stabilizează membranele celulelor hepatice, favorizează eliminarea toxinelor şi ajută astfel la menţinerea şi regenerarea funcţionalităţii normale a ficatului. Acţiunea antioxidantă ajută la combaterea efectelor nocive pe care le exercită asupra ficatului poluarea, infecţiile, diverse substanţe chimice (inclusiv alcoolul, toxine din apă sau alimente etc). Silimarina sprijină capacitatea naturală de regenerare a ficatului, susţine digestia şi întreţine procesele normale de detoxifiere. Astfel silimarina este utilă pentru accelerarea recuperării ficatului în afecţiuni hepatice de diverse cauze.

Compozitie/comprimat:
-150 mg silimarină
-excipienţi: lactoză monohidrat, amidon de porumb, talc, stearat de magneziu, dioxid de siliciu.

Administrare:
Doza zilnica recomandata pentru un adult este de 1 comprimat de 1-2ori pe zi. Dozele pentru copii vor fi recomandate de catre medic.

Atentionari:
Nu se utilizează la copiii sub 3 ani. Femeile însărcinate şi cele care folosesc contraceptive orale trebuie să ceară sfatul medicului înainte de a începe să utilizeze acest produs.
Persoanele care au antecedente de alergie cutanată la contactul cu plantele înrudite cu armurariul (crizanteme, margarete) ar putea prezenta reacţii alergice la silimarină.
Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat.
A nu se depăşi doza zilnică recomandată.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
A nu se folosi după data expirării înscrisă pe ambalaj.

Rolul componentelor:
Plantă medicinală consacrată, armurariu a fost folosit ca remediu natural, tradiţional, de foarte multă vreme, cu referinţe bibliografice datând din secolul I. Naturalistul roman Pliniu cel Bătrân a notat că sucul plantei „transportă bila”. Medicul militar roman Dioscorides a folosit seminţele ca remediu pentru copii şi pentru cei muşcaţi de şerpi.
Alţi naturalişti, de-a lungul secolelor următoare, au recomandat utilizarea sa în tratamentul afecţiunilor ficatului şi splinei, pentru stimularea diurezei, eliminarea calculilor şi pentru tratamentul hidropiziei.
Din secolul XIX medicii germani foloseau şi recomandau armurariul pentru tratamentul problemelor hepatice şi de vezică biliară, precum şi pentru curăţarea intestinului. Anterior considerată în categoria plantelor amare, armurariul a câştigat recunoaştere ca unul din cele mai bune tratamente naturiste pentru boli ale ficatului. Rademacher, medic german de la începutul secolului XIX, a dat pacienţilor săi tinctură din seminţe de armurariu, care s-a dovedit a fi un succes, aceasta găsindu-se şi astăzi în unele farmacopee sub denumirea de „Tinctura Cardui Mariae Rademacher”.
Mai recent, studiile asupra fructului de armurariu au relevat efectul său de protecţie asupra ficatului. Cercetătorii germani, care au relizat cele mai multe studii, au notat că acesta pare să protejeze ficatul animalelor de substanţe cu potenţial toxic ridicat, precum tetraclorura de carbon.
S-au realizat cercetări şi asupra compoziţiei chimice, şi s-a descoperit că fructele de armurariu conţin silymarina (un complex de substanţe din grupa flavonolignanilor), complex responsabil de proprietăţile hepatoprotectoare şi antihepatotoxicebine atât de cunoscute (protecţie faţă de cei mai puternici toxici hepatici precum amanitina şi faloidina). Niciun alt component chimic al plantei nu a fost atât de studiat în perioada recentă la fel ca silymarina, iar mai multe studii au arătat eficacitatea sa în tratarea a numeroase afecţiuni hepatice. Ciroza, intoxicaţia cu ciuperci, toate tipurile de hepatite, calculii biliari, expunerea profesională la substanţe toxice şi boli ale pielii, toate au arătat rezultate pozitive în studiile cu fructe de armurariu.
Se poate astfel înţelege de ce, în prezent, fructele de armurariu sunt frecvent regăsite în produsele naturiste recomandate pentru afecţiunile hepatice.

Stoc
In Stoc Furnizor - Livrare in 3-5 zile lucratoare
Cantitate
50 comprimate
Forma de prezentare
Blister

Biofarm este unul dintre primii producători români de medicamente și suplimente alimentare. De peste 95 de ani Biofarm este alături de specialiștii din Romania în cursa pentru descoperirea celor mai bune soluții pentru menținerea sănătății oamenilor.

Compania, fondata în 1921, s-a concentrat pe dezvoltarea, producerea și comercializarea atât a unor branduri puternice, cat și a unor produse generice.

1 Recenzii

Durere
Buna Sear de curand am fost pozitiva covid medical de la urgente mia recommended in urma analize de sangue mia prescris hepato protect Forte dupa c'è a. Luat 3 zile.simteam o durere si disconfort in parte dreapta si am re untay la tratament si dicpnfortul a diparut a mai ramas din ca d in cand un pic de durere
Adaugat de Maria Filimon pe data de 2022-12-30
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare