• La reducere!
  • -30%
Silymarin 80/50 Detox Forte 120 capsule Herbagetica, REMEDII NATURISTE
Silymarin 80/50 Detox Forte 120 capsule Herbagetica, REMEDII NATURISTE
Silymarin 80/50 Detox Forte 120 capsule Herbagetica, REMEDII NATURISTE
Silymarin 80/50 Detox Forte 120 capsule Herbagetica, REMEDII NATURISTE
Silymarin 80/50 Detox Forte 120 capsule Herbagetica, REMEDII NATURISTE
Silymarin 80/50 Detox Forte 120 capsule Herbagetica, REMEDII NATURISTE

Silymarin 80/50 Detox Forte 120 capsule Herbagetica

Sylimarin 80/50 Detox Forte 120 capsule Herbagetica

Sylimarin 80/50 Detox Forte având 6 extracte, are una dintre cele mai puternice formule, ce combină cea mai intensă concentrație de armurariu cu 80% silimarină, din care 50% silibină.

1441
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
88,38 lei 126,25 lei -30%

 

Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 88 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 88 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,76 lei.


 

Silymarin 80/50 Detox Forte 120 capsule Herbagetica


Silymarin 80/50 Detox Forte având 6 extracte, are una dintre cele mai puternice formule, ce combină cea mai intensă concentrație de armurariu cu 80% silimarină, din care 50% silibină. Aceste extracte garantează calitatea. Cei mai importanți compuși ai silimarinei sunt: silibina, silibianina și silicristina, cea din urmă fiind cea mai importantă. Sylimarin Complex are cea mai mare cantitate standardizată de Silibină- 50%.

Mecanismul de acțiune a Silibinei este unul complex și extrem de benefic, acţionând în mare parte pentru protejarea ficatului. Mai exact, Silibina protejează împotriva leziunilor hepatice cauzate de diverşi factori, consolidând și stabilizând membranele celulare și totodată promovând regenerarea ficatului.

Armurariu cu 80% silimarină, din care 50% silibină. Silimarina este un complex de flavonoide (silibina, silidianina, silicristina) extras din seminţele de armurariu, plantă cunoscută şi sub denumirea de ciulinul laptelui, ciulinul sfânt, arginţica de grădină, scai, scaiete. Cel mai important compus al silimarinei este silibina.

Extractul din frunze de Păpădie 4:1 îmbunătăţeşte funcţiile hepatice şi ajută la vindecarea bolilor de ficat în diferite forme și stadii, dar și a vezicii biliare. Este un diuretic puternic, curăţă sângele şi sistemul digestiv, ajutând la eliminarea metalelor grele din ţesuturi. Păpădia este aşadar un foarte bun diuretic natural, care elimină toxinele şi purifică sângele. Prin purificarea sângelui, ficatul este eliberat de stres având “mai puțin de lucru”. Poate fi folosită totodată şi în curele de slăbire, intensificând arderile grăsimilor, dar ajută şi la scăderea colesterolului “rău” din sânge. De asemenea, păpădia este şi o sursă bogată de vitamina A, C, D, vitamine din complexul B precum şi minerale cum ar fi fier, potasiu şi zinc.

Extractul de rădăcină de brusture 4:1 a fost considerat drept cel mai important remediu pentru detoxifiere, primul și cel mai important demers pentru apărarea organismului. De asemenea, brusturele apără organismul de efectele unor substanţe nocive (tutun, alcool, chiar şi a celor prezente în anumite medicamente) şi stimulează funcţia hepatobiliară. Mai mult, brusturele are şi proprietăţi antioxidante şi antitumorale, protejând organismul de efectele nocive ale radicalilor liberi şi, implicit, de cancer. Conţine glicozide, flavonoide, zahăr, tanin, ulei volatil, răşină, mucilagiu, inulina, alcaloizi.

Extractul standardizat de anghinare - Standardizarea de 2,5% în acid cafeic, principiul activ prezent în extract, ajută la reducerea colesterolului şi favorizează secreţia biliară. Anghinarea este plantă care stimulează capacitatea de regenerare a celulelor hepatice, totodată curăţă rinichii şi sângele. Anghinarea este legumă cu cea mai mare cantitate de antioxidanţi dintr-o paletă la 1000 de alte legume diferite. Quercitina, rutina, antocianina, cinarina, luteolina şi silimarina sunt unii dintre cei mai puternici antioxidanţi pe care anghinarea îi conţine.

Extractul de Schisandra are o compoziție bogată în uleiuri esențiale, acizi şi peste 30 de tipuri de lignani, substanțe cu efect puternic antioxidant. Aceștia ajută la detoxifierea şi protejarea ficatului în peste 76% din cazurile de afecțiuni hepatice. Reduce nivelul lipidelor oxidate din ficat și stimulează creșterea enzimelor antioxidante, rezultând într-o mai bună capacitate a ficatului şi neutralizează radicalii liberi, particule puternic reactive care produc degenerări celulare. Schisandra contribuie la bună funcţionare a întregului organism, având efect adaptogen, prin menţinerea organismului într-o stare bună în faţa stresului. În plus, ajută şi sistemul imunitar, îndepărtează insomnia, dar are şi efect calmant şi antidepresiv.

Ghimbirul are un efect benefic asupra ficatului ajutând la bună lui funcţionare. În urma testelor efectuate s-a constatat că prin consumul de ghimbir funcţiile ficatului s-au îmbunătăţit, eliminarea toxinelor s-a făcut mai bine şi sângele s-a curăţat. De asemenea, una dintre proprietățile principale ale ghimbirului este creșterea biovalabilității în organism, adică a puterii de absorbție a produsului. Un studiu apărut în 2012 în publicaţia Indian Journal of Pharmaceutical Sciences arată că ghimbirul îmbunătăţeşte funcţiile ficatului, eliminarea toxinelor din organism se realizează mult mai uşor, iar sângele se curăţă mult mai eficient. De asemenea, specialiştii au analizat o mostră de ţesut din ficat în urma consumului regulat de ghimbir, iar efectele au fost surprinzătoare asupra funcţiilor ficatului.  

Compoziție per 1 capsulă

Armurariu extract 40:1 standardizat cu 80% Silimarină și 50% Silibină- 310 mg

Păpădie extract 4:1- 50 mg

Brusture extract 4:1- 35 mg

Anghinare extract 2,5% acid cafeic- 30 mg

Schisandra extract 4:1- 10 mg

Ghimbir extract standardizat din rădacină 5% gingerol- 5 mg 

Administrare: 1-2 capsule pe zi dimineața.

Precauţii: A se administra cu prudență persoanelor diabetice; poate interacționa cu unele antiinfecțioase (metronidazol) sau cu contraceptive orale la administrare concomitentă.

Contraindicaţii: persoanelor cu alergie la plante din familia Asteraceae/Compositae, precum și în caz de chist ovarian,ciroză decompensată. 

Produs Notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului, Notificare nr 11194/24.07.2017

Rolul componentelor:
Specie anuală sau bienală de cultură, cu tulpina erectă, înaltă de 0,5-1,5 m, ghimpoasă; frunze alterne, alungit-ovate, cu pete albicioase, cu nervurile prelungite cu ghimpi; florile tubulare grupate în antodii mari (4-5 cm diametru), având foliolele involucrale terminate cu ghimpi ascuţiţi; fructele achene, brun deschise. Se recoltează fructele, coapte, în perioada iunie-septembrie.
Plantă medicinală consacrată, armurariu a fost folosit ca remediu natural, tradiţional, de foarte multă vreme, cu referinţe bibliografice datând din secolul I. Naturalistul roman Pliniu cel Bătrân a notat că sucul plantei „transportă bila”. Medicul militar roman Dioscorides a folosit seminţele ca remediu pentru copii şi pentru cei muşcaţi de şerpi.
Alţi naturalişti, de-a lungul secolelor următoare, au recomandat utilizarea sa în tratamentul afecţiunilor ficatului şi splinei, pentru stimularea diurezei, eliminarea calculilor şi pentru tratamentul hidropiziei.
Din secolul XIX medicii germani foloseau şi recomandau armurariul pentru tratamentul problemelor hepatice şi de vezică biliară, precum şi pentru curăţarea intestinului. Anterior considerată în categoria plantelor amare, armurariul a câştigat recunoaştere ca unul din cele mai bune tratamente naturiste pentru boli ale ficatului. Rademacher, medic german de la începutul secolului XIX, a dat pacienţilor săi tinctură din seminţe de armurariu, care s-a dovedit a fi un succes, aceasta găsindu-se şi astăzi în unele farmacopee sub denumirea de „Tinctura Cardui Mariae Rademacher”.
Mai recent, studiile asupra fructului de armurariu au relevat efectul său de protecţie asupra ficatului. Cercetătorii germani, care au relizat cele mai multe studii, au notat că acesta pare să protejeze ficatul animalelor de substanţe cu potenţial toxic ridicat, precum tetraclorura de carbon.
S-au realizat cercetări şi asupra compoziţiei chimice, şi s-a descoperit că fructele de armurariu conţin silymarina (un complex de substanţe din grupa flavonolignanilor), complex responsabil de proprietăţile hepatoprotectoare şi antihepatotoxicebine atât de cunoscute (protecţie faţă de cei mai puternici toxici hepatici precum amanitina şi faloidina). Niciun alt component chimic al plantei nu a fost atât de studiat în perioada recentă la fel ca silymarina, iar mai multe studii au arătat eficacitatea sa în tratarea a numeroase afecţiuni hepatice. Ciroza, intoxicaţia cu ciuperci, toate tipurile de hepatite, calculii biliari, expunerea profesională la substanţe toxice şi boli ale pielii, toate au arătat rezultate pozitive în studiile cu fructe de armurariu.
Se poate astfel înţelege de ce, în prezent, fructele de armurariu sunt frecvent regăsite în produsele naturiste recomandate pentru afecţiunile hepatice.

Stoc
In Stoc Furnizor Rapid - Livrare in 2-4 zile lucratoare
Cantitate
120 capsule
Forma de prezentare
Flacon

Formulele inovative Herbagetica reunesc, în principal, extracte din plante. Extractul este mult mai intens, mai eficient și mai rapid absorbit de către organism decât simpla pulbere din plante. Astfel, formulele pe bază de extracte sunt net superioare ca efecte benefice și rapiditate a vindecării față de produsele din simple pulberi din plante măcinate.

Încă de la început Herbagetica a creat formule și produse unice și inovative. Acestea și-au dovedit imediat eficacitatea prin rezultatele excelente asupra sănătății organismului. Ulterior, și alți producători au copiat multe dintre produsele Herbagetica. Produsele copiate sau contrafacute pot arăta asemănător ca aspect, denumire sau ca formulă cu varianta originală Herbagetica, dar nu conțin întotdeauna aceleași substanțe active benefice și pot fi chiar periculoase pentru sănătate. De asemenea, diferența cea mai importantă, chiar și la formulări identice, este dată de furnizorii plantelor și extractelor - se știe că mulți furnizori din China sau India pot oferi ingrediente cu “acte în regulă“, la prețuri foarte mici, dar în realitate acele ingrediente sunt contrafăcute, sintetice sau cu un conținut foarte mic de principii active.

Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare