• La reducere!
  • -6%
Betain HCI & Pepsin 60cps - Zenyth, REMEDII NATURISTE
Betain HCI & Pepsin 60cps - Zenyth, REMEDII NATURISTE

Betain HCI & Pepsin 60cps - Zenyth

Betain HCL & Pepsin 60cps - Zenyth

Sursă de acid clorhidric și pepsină. Supliment alimentar pentru combaterea hipoacidității gastrice și susținerea digestiei.

ANCA65
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
75,75 lei 80,59 lei -6%
Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 75 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 75 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,50 lei.


 

Betain HCL & Pepsin 60cps - Zenyth

Sursă de acid clorhidric și pepsină. Supliment alimentar pentru combaterea hipoacidității gastrice și susținerea digestiei.

Beneficii:

-Produsul este sursă de acid clorhidric și pepsină și contribuie la asigurarea unei digestii sănătoase prin reglarea acidității gastrice și a motilității gastrointestinale, favorizează digestia proteinelor, absorbția mineralelor și a altor nutrienți în organism și ajută la menținerea unor niveluri normale de homocisteină;
-Stomacul produce în mod natural acid clorhidric, care are un rol important în digestia alimentelor și în distrugerea bacteriilor patogene pe care le ingerăm o dată cu alimentele;
-Pe măsură ce înaintăm în vârstă însă, stomacul produce mai puțin acid clorhidric, de aceea poate fi nevoie de un supliment alimentar.

Compozitie:

Clorhidrat de betaină; cap­sulă vegetală: hipromeloză; pepsină. Nu conține lactoză, gluten, soia, stearat de magneziu, îndulcitori artificiali sau aditivi chimici.

Administrare:

Doze adulți: 1-4 capsule, în timpul meselor bogate în proteine. Se va începe cu administrarea unei capsule. Doza va fi crescută cu câte o capsulă, se va urmări reacția organismului timp de 15 minute de la terminarea mesei. Senzația de căldură în zona gâtului sau a pieptului sau o ușoară durere sau greutate în regiunea superioară a abdomenului vor indica depășirea cantității optime de produs, astfel încât cantitatea anterioară obținerii acestei senzații va fi suficientă pentru asigurarea nivelului necesar de suc gastric.

Atentionari:

A nu se administra în timpul meselor cu conținut proteic scăzut. A nu se depăși doza de 4 capsule la o masă. Contraindicat persoanelor cu hiperaciditate sau celor cu antecedente de ulcer sau gastrită cronică. Persoanele cu simptome gastrointestinale (arsuri, reflux gastric) trebuie să consulte medicul înainte de a consuma betaină HCl. A se evita de către persoanele care utilizează medicamente antiinflamatorii nesteroidiene, cortizon sau medicamente care pot cauza un ulcer peptic. Consumul de betaină HCI trebuie întrerupt imediat dacă apare senzația de arsură gastrică. Flaconul conține un plic pentru absorbirea umidității. A nu se consuma.

Rolul componentelor:
Betaina este o substanta extrasa in mod normal din sfecla-de-zahar sau din trestie-de- zahar, care poate fi folosita in scop terapeutic in doua forme: Betaina anhidra si Betaina HCl. Cele doua forme de betaine au aplicatii diferite, Betaina HCl fiind o forma modificata a betainei anhidre.
Betaina anhidra (cunoscuta si ca trimetilglicina sau TMG) este un compus care se foloseste pentru a elimina grasimile din corp, in special de la nivelul ficatului. Poate fi sintetizata in organism sau asimilata din alimentatie. In cazul persoanelor cu afectiuni metabolice este folosita pentru a facilita eliminarea homocisteinei. Aceasta este o substanta care se acumuleaza in organismul persoanelor care nu pot metaboliza metionina (aminoacid esential cu rol in detoxifiere hepatica) in cisteina (aminoacid neesential, cu rol de detoxifiere hepatica si protectie oculara).
Betaina HCl se gaseste doar in preparate farmaceutice si in suplimente, neputand fi sintetizata de organismul uman. Are rolul de a creste aciditatea la nivelul stomacului (acidul clorhidric din stomac are rol antiinfectios si de a activa anumite enzime, cum este pepsina).
Betaina anhidra se foloseste ca adjuvant in steatoza hepatica (ficat gras), avand rolul de a favoriza eliminarea grasimilor din acest organ si pentru a reduce nivelul de homocisteina din urina si sange. Un nivel crescut de homocisteina este asociat cu un risc crescut de a dezvolta afectiuni cardiace sau osteoporoza.
Betaina HCl se utilizeaza cu precadere in hipoclorie (deficit de acid clorhidric in sucul gastric) si pentru a potenta actiunea formulelor enzimatice.
Betaina anhidra se poate gasi in formule combinate cu rol lipotropic (de reducere a colesterolului si trigliceridelor) sau ca substanta singulara, care pot fi achizitionate sub forma de capsule si tablete.
Betaina HCl se gaseste de obicei in formule de sustinere a digestiei, impreuna cu alte enzime. Formele de prezentare pot fi tablete, capsule, picaturi.
Este recomandat ca betaina HCl sa fie administrata cu precautie persoanelor care sufera de ulcer sau care acuza hiperaciditate gastrica.
Pepsina este o enzima prezenta in sucul gastric. Are rolul de a descompune proteinele din alimente precum carnea, ouale sau lactatele.
Pepsina a fost descoperita in 1836, de catre Theodor Schwann, in aceeasi perioada in care au fost descoperite si alte enzime cu rol digestiv si metabolic. Prima data, aceasta a fost caracterizata drept „o substanta acida ce poate transforma alimentele cu un continut ridicat in azot in alimente solubile in apa”.
In organism, pepsina este secretata sub forma inactiva numita pepsinogen. Celulele principale din mucoasa gastrica sunt cele care sintetizeaza pepsinogenul.  Sub actiunea sistemului nervos vegetativ, celulele de la nivelul stomacului secreta pepsinogen, care in prezenta acidului clorhidric se transforma in forma sa activa, pepsina.
Activitatea pepsinei este influentata de pH-ul mediului gastric. Activitatea acesteia se desfasoara in intervalul de pH 1,5-2,5. La nivel intestinal, activitatea pepsinei este inhibata de pH-ul bazic.
Pepsina contribuie la degradarea proteinelor la nivel gastric. Aceasta actioneaza partial prin scindarea (ruperea) proteinelor in unitati mai mici, numite peptide. Peptidele sunt absorbite ca atare in sange sau sufera scindari ulterioare sub actiunea enzimelor pancreatice.
Cantitati mici de pepsina trec in circulatia sangvina si au rol in degradarea fragmentelor proteice mai mari, absorbite la nivel intestinal.
Pepsina din suplimentele alimentare este de origine porcina. Aceasta se regaseste in tablete, capsule sau siropuri. Uzual, cantitatea de pepsina se exprima in miligrame.
Pentru a-i creste eficacitatea, pepsina se asociaza cu betaina clorhidrica (betaina HCl). Betaina HCl are rolul de a mentine pH-ul acid, optim pentru desfasurarea activitatii pepsinei.
Persoanele care sufera de reflux gastroesofagian cronic ar trebui să evite concentrațiile mari de pepsina. In cazul acestei afectiuni, pepsina și acidul clorhidric ajung la nivelul laringelui, determinând leziuni ale mucoasei laringiene, si produc simptome precum raguseala, tuse cronica, laringospasm.
Stoc
In Stoc Furnizor - Livrare in 3-5 zile lucratoare
Cantitate
60 capsule
Forma de prezentare
Flacon

Viziunea Zenyth este reflectată de motto-ul „Mai multă educație, mai multă sănătate!“. Zenyth și-a transformat motto-ul în acțiune și oferă nu doar produse naturale cu multiple efecte benefice pentru sănătate, dar se implică activ și în acțiuni de educație și informare publică privind necesitatea unui stil de viață sănătos.
În anul 2009, compania Zenyth lansa primul său produs – ColonHelp. În scurt timp de la lansare, ColonHelp a devenit cel mai popular și îndrăgit produs pentru detoxifiere și slăbire din România. Din 2009 și până astăzi, Zenyth își respectă promisiunea de a oferi cele mai bune produse pentru îngrijirea sănătății.

Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare