• La reducere!
  • -10%
Polygemma 1 Stomac 50ml PlantExtrakt
Polygemma 1 Stomac 50ml PlantExtrakt, REMEDII NATURISTE
Polygemma 1 Stomac 50ml PlantExtrakt, REMEDII NATURISTE
Polygemma 1 Stomac 50ml PlantExtrakt
Polygemma 1 Stomac 50ml PlantExtrakt, REMEDII NATURISTE
Polygemma 1 Stomac 50ml PlantExtrakt, REMEDII NATURISTE

Polygemma 1 Stomac 50ml PlantExtrakt

Polygemma 1 Stomac 50ml PlantExtrakt

Ajută la ameliorarea simptomelor din tulburări digestive de la nivel gastric şi intestinal.

2626
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
49,67 lei 55,18 lei -10%
Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 49 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 49 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,98 lei.


 

Polygemma 1 Stomac 50ml PlantExtrakt

Ajută la ameliorarea simptomelor din tulburări digestive de la nivel gastric şi intestinal.

Beneficii:
-Combinaţie de extracte gemoterapice din muguri de Smochin şi Arin negru.
-Protejează stomacul, ajutând la reglarea acidităţii gastrice.
-Eficient în hiper sau hipoaciditate gastrică.
-Susţine procesul de cicatrizare a mucoasei gastrice şi intestinale.
-Eficient în manifestări ale stresului cu repercursiuni la acest nivel.

Administrare:
În cazuri acute se poate administra de 4-5 ori pe zi în primele 2-3 zile, apoi se continuă cu doza standard cel puţin 7 zile.
În cazuri cronice se recomandă cure de 1-2 luni primăvara şi toamna.

Rolul componentelor:
Smochinul este un arbust originar din Asia de sud-ves,care creşte în special în zona Mării Mediterane, ca floră spontană. El este cunoscut încă din antichitate, egiptenii supranumindu-l "alimentul multifuncţional".
În România, smochinul creşte în zona Dobrogei, dar poate fi cultivat şi în alte zone. Este un arbust de mărime medie (maxim 10 m), cu scoarţa netedă şi gri, frunzele sunt foarte lobulate (între 3 şi 5 lobi pentru fiecare frunza), fructele au forma conică şi se numesc smochine.
Smochina are un miros dulceag, o aromă delicată şi pătrunzătoare. Fructul se topeşte în gură şi lasă o senzaţie de prospeţime, cu un parfum subtil, nedefinit. Smochinele sunt pline de seminţe.
Acest arbust produce un latex iritant, dar cu proprietăţi curative, iar în scop fitoterapeutic sunt utilizate îndesebi fructele şi frunzele.
Smochinul are în compoziţia chimică numeroase substanţe benefice precum: invertină, proteine, glucide, materii azotate, celuloză, acizi, pectină, vitamina A, B1, B2, C, PP, latex, lipodiastază (enzimă analogă sucului pancreatic), amilază, proteoză, enzime, minerale (fier, fosfor, sodiu, calciu, magneziu, brom).
Smochinul are efecte emoliente, calmante, tonifiante, vitaminizante, laxative, hemostatice şi antiinflamatorii.
Fructele consumate ca atare (crude sau uscate),  infuzia din fructe, fructe fierte în lapte, pasate cu mixerul şi consumată pasta rezultata sau decoctul de frunze sunt recomandate în tratarea urmptoarelor afecţiuni: tulburări circulatorii şi renale, amigdalită, angină,  astenie fizica şi psihică, bronsşite cronice, ciclu menstrual neregulat, cistite, colite, constipaţii cronice, dureri, gastrită, guturai prelungit, inflamaţii pulmonare şi ale gâtului, insomnii, iritaţii gastrointestinale, nefrite,  pneumonii, răceala, stadii febrile acute, stomatite, tuse, gingivite şi viermi intestinali.
În uz extern sunt folosite rămurelele tinere din care se extrage latexul, o substanţă care poate diminua petele de vitiligo. De asemenea, fructele fierte în lapte şi aplicate la nivel local pot grăbi vindecarea abceselor, plăgilor, bătăturilor, furunculelor şi negilor.
Smochinele sunt bogate în anumite săruri numite oxalaţi, care ne fură din depozitele de calciu şi fier, pierzându-le în scaun. Prin urmare, copiii mici, persoanele anemice şi gravidele nu trebuie să exagereze cu consumul de smochine.
În cosmetică,  smochinele nu sunt atât de utilizate pe cât ar trebui. Smochinele sau laptele de smochine au început încet-încet să îşi facă apariţia în domeniul cosmeticii bio, datorită proprietăţilor benefice aduse pielii corpului şi tenului. Virtuţile smochinelor sunt multe la număr şi se datorează prezenţei vitaminelor şi a acizilor graşi esenţiali.
Iată câteva dintre beneficiile pe care le au aceste fructe asupra pielii: prezintă excelente proprietăţi antirid, încetinind vizibil procesul de îmbătrânire, recomandat pentru  un ten cu riduri fine sau chiar mai adânci, revitalizează ţesutul conjunctiv prin producerea de colagen, util în îngrijirea tenului îmbătrânit şi a pielii mature, devitalizate, propriăţatile hrănitoare ajută la îngrijirea pielii uscate, deshidratate, laptele de smochine are efect regenerant şi este un reparator al pielii şi un restructurant cutanat.
Calităţile de fermizant şi tonic fac smochină să fie folosită ca ingredient în compoziţii destinate elasticizării pielii.
De asemenea, smochinele au o acţiune antiinflamatoare şi emolientă foarte puternică, făcând pielea catifelată.
Datorită conţinutului ridicat de apă, smochinele sunt ideale în produsele de demachiere şi de combatere a acneii.
În plus, smochinele realizează o exfoliere uşoară prin intermediul unei enzime active care ajută laeliminarea celulelor moarte.

Arinul negru este un arbore puternic, apartinand familiei betulaceelor. Poate ajunge pana la 28 de metri inaltime. In tinerete, scoarta acestui copac este cenusie, devenind cu timpul bruna-negricioasa si crapata.
Frunzele, aproape rotunde, sunt lipicioase. Florile au forma unor matisori, fiind asemanatoare cu florile nucului sau ale mesteacanului. Arinul negru creste pe terenuri umede, in zavoaie, in paduri cu arboret amestecat.
Pentru uz medicinal se recolteaza frunzele verzi si scoarta, din care se prepara
pulbere, decoct si cataplasme.
Substanta activa importanta: taninul.
Preparatele din frunzele acestui arbore pot impulsiona activitatea glandelor mamare. Potrivit unor observatii si studii recente, infuzia de frunze de arin negru poate fi utilizata cu bune rezultate impotriva febrei si a inflamatiilor gatului. Compresele cu frunze de arin negru sunt indicate si in tratarea abceselor, reumatismelor, paraliziilor.

Stoc
In Stoc Magazin - Livrare in 1-3 zile lucratoare
Cantitate
50 ml
Forma de prezentare
Flacon

Laboratoarele Plantextrakt au o experienţă de peste 20 de ani în prelucrarea plantelor, cu realizarea de preparate fitoterapice, gemoterapice şi medicamente homeopatice.

Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare