Tinctura de Leurda 50ml PlantExtrakt, TINCTURI CU ALCOOL
Tinctura de Leurda 50ml PlantExtrakt, TINCTURI CU ALCOOL
Tinctura de Leurda 50ml PlantExtrakt, TINCTURI CU ALCOOL
Tinctura de Leurda 50ml PlantExtrakt, TINCTURI CU ALCOOL

Tinctura de Leurda 50ml PlantExtrakt

Tinctura de Leurda 50ml PlantExtrakt

Extract vegetal concentrat, fabricat conform Farmacopeei Homeopate Germane.

2728
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
27,52 lei
Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 27 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 27 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,54 lei.


 

Tinctura de Leurda 50ml PlantExtrakt

Extract vegetal concentrat, fabricat conform Farmacopeei Homeopate Germane.

Beneficii:
-Raport de extracţie:  950g bulbi proaspeţi de Leurdă  / 1 litru tinctură
-Are acţiune stomahică, activează peristaltismul intestinal, vermifugă, antiseptică, bacteriostatică, diuretică, depurativă, hipolipemiantă, antihipertensivă.
-Nivele la care poate acţiona în organism: aparat digestiv, sistem cardiovascular.
-Stimulează digestia, ajută la eliminarea paraziţilor intestinali.
-Ajută la scăderea nivelului colesterolului din sânge; ameliorează fluxul sanguin; ajută la scăderea tensiunii arteriale.

Administrare:
Se recomandă administrarea a câte 20-30 de picături de 3 ori pe zi, diluate în puţină apă.

Rolul componentelor:

Leurda face parte din familia Liliaceae, fiind o planta cu frunze oval-lanceolate si miros de usturoi. Apare la inceputul primaverii in zonele de deal si de munte, in luminisurile padurilor de fag, pin sau stejar. In medicina traditionala, leurda este considerata a fi cel mai puternic fluidifiant sangvin; de asemenea, purifica sangele, avand excelente proprietati depurative. Datorita rolului sau purificator, medicul si botanistul grec Dioscoride o considera unul din cele mai valoroase detoxifiante de primavara. Se utilizeaza ca adjuvant in: tromboflebita, tromboze, sechele dupa accident vascular, varice, hemoroizi, hipercolesterolemie, ateroscleroza, hipertensiune arteriala, reumatism, infectii intestinale, urinare si respiratorii, guta, parazitoze intestinale si in geriatrie. Leurda este o plantă medicinală care creşte în zona alpină sau în câmpii cu sol fertil, iubitoare de umiditate. Frunzele sunt lungi şi lucioase, iar florile sunt grupate, de dimensiuni mici şi au culoare albă.

Planta seamănă cu usturoiul la gust şi se foloseşte şi sub formă de condiment în gastronomie.
În scop culinar şi terapeutic se folosesc frunzele, culese primăvara, proaspete, deoarece prin uscare proprietăţile plantei se pierd foarte uşor, şi bulbii, care se recoltează din luna august până în octombrie.
Leurda conţine sulfură de alil, vitamina A, vitamina C, carotenoizi, ulei eteric, uleiuri volatile, alicină, carotenoizi şi săruri minerale (calciu, fier, fosfor, cupru, natriu).
Leurda are efect depurativ, detoxifiant, antiseptic, antiviral, antimicrobian, rol imunomodulator, acţiune antihipertensivă, vasodilatatoare periferică, hipocolesterolemiant, antitrombotic, fluidifiant sanguin şi antiplachetar sanguin, acţiune bronhodilatatoare, expectorantă şi antitumorală.
Sub formă de infuzie sau decoct,leurdaeste indicată în hipertensiune, ateroscreloză, scade nivelul colesterolului, insuficienţa biliară, afecţiuni ale căilor respiratorii superioare, insomnie, ameţeală, depresie, gută,  boli cardiace, boli gastrointestinale, dizenterie, paraziţi intestinal, afecţiuni ale plămânilor, gripă sa cefalee.
În uz extern, sub formă de cataplasme sau comprese, leurda ameliorează simptomele leziunilor cutanate cronice, scrufulozie, herpesului, furunculelor, eczememelor sau durerilor reumatice.
În perioada alăptării este contraindicat  consumul de leurdă deoarece poate modifica gustul laptelui matern.
Persoanele cu stomac sau colon sensibil trebuie să o consume cu precauţie (deşi este mai bine tolerată decât usturoiul).

Stoc
In Stoc Magazin - Livrare in 1-3 zile lucratoare
Cantitate
50 ml
Forma de prezentare
Flacon

Laboratoarele Plantextrakt au o experienţă de peste 20 de ani în prelucrarea plantelor, cu realizarea de preparate fitoterapice, gemoterapice şi medicamente homeopatice.

Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare