• La reducere!
  • -15%
Tinctura Sanziene 50ml - Dacia Plant, TINCTURI CU ALCOOL
Tinctura Sanziene 50ml - Dacia Plant, TINCTURI CU ALCOOL

Tinctura Sanziene 50ml - Dacia Plant

Tinctura sanziene 50ml - Dacia Plant

Recomandat pentru hiper şi hipotiroidie, noduli tiroidieni, cistită, litiază urinară, edeme (acumulare de apă în ţesuturi), reumatism.

ANCA11
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
14,63 lei 17,21 lei -15%
Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 14 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 14 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,28 lei.


 

Tinctura sanziene 50ml - Dacia Plant

Recomandat pentru hiper şi hipotiroidie, noduli tiroidieni, cistită, litiază urinară, edeme (acumulare de apă în ţesuturi), reumatism.

Beneficii:

-Antireumatic foarte bun;
-Antiseptic intestinal si urinar mediu-slab;
-Calmant psihic bland si foarte subtil;
-Coleretic si colagog mediu;
-Diuretic bun;
-Reglator al activitatii glandei tiroide;
-Tonic amar;
-Antireumatic bun;
-Antiseptic si cicatrizant puternic;
-Cosmetic: ajuta la eliminarea petelor de pe piele.

Compozitie:

Sânziene (Galium verum) părți aeriene – 20%; alcool etilic min. 30% v/v.

Administrare:

Se ia de regula 1 lingurita de tinctura diluata in 100ml de apa, de 3-4 ori pe zi. (intern)
Se face conform indicatiilor date la fiecare afectiune in parte. (extern)

Atentionari:

A nu se administra catre: copii sub 12 ani, sarcină, alăptare, alergie la sânziene, persoane cărora le este interzis/limitat consumul de alcool.

Rolul componentelor:

Dacă nu stiați, sânziana este o plantă ce înflorește tocmai în această perioadă, având multe floricele galbene. De aceea Sânziana se mai numește și “Floarea Sfântului Ioan”.
In fiecare an, la 24 Iunie, creștinii ortodocși sărbătoresc Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul. Această sărbătoare este foarte veche la noi, la români, și se mai numește popular “Sânzienele”.
Legenda spune că Sânziana a fost o fată sărmană, rămasă orfană și de care nimeni nu avea grijă. Ea însă se ruga lui Dumnezeu să aibă milă și de ea și să ducă o viață mai bună. Dar, nu după mult timp, Sânziana se îmbolnăvi iar Sfânta Vineri, ce umbla pe pământ îmbrăcată ca o femeie simplă, o prefăcu într-o floare gingașă și firavă, după cum era și trupul ei tânăr, o floare galben-aurie, după cum îi erau și cosițele bălaie. Și fiindcă a fost binecuvântată chiar de Sfânta Vineri, florile Sânzienei apară de rău. Fiecare floricică a Sânzienei are patru petale mici, așezate în formă de cruce și de aceea are putere împotriva relelor.
Floarea de Sânziană este o floare de câmp cu inflorescenţe mărunte, pline de polen, frumos mirositoare, care înfloreşte în preajma solstiţiului de vară, în perioada coacerii cerealelor. În medicina populară, Sânziana are numeroase întrebuinţări, mirosul florii este asemănător cu cel al mierii de albine, deși gustul este amar, ceea ce ar explica beneficiile plantei în tratarea bolilor de ficat și bilă. Produsul vegetal este utilizat ca diuretic, diaforetic, antiinflamator și spasmolitic. Are o compoziție bogată în flavonoide, cumarine și taninuri, ultimele fiind responsabile de efectul cicatrizant după arsuri, iritații, acnee și de curățare al pielii.
Florile de sanziene au, în egală măsură, calități vindecătoare, de înfrumusețare și magice. Deși florile de sânziene au fost folosite ca remediu natural de sute de ani în tratamentul bolilor de ficat, reumatismului, bolilor tiroidiene, renale și nervoase, oamenii de știință n-au tratat-o cu atenția care poate i s-ar cuveni, de aceea în jurul acestei flori plutește un oarece mister.

Stoc
In Stoc Magazin - Livrare in 1-3 zile lucratoare
Cantitate
50 ml
Forma de prezentare
Flacon
Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare