• La reducere!
  • -14,90 lei
Tirostim 30 cps + Uroforte 10 cps GRATUIT CosmoPharm, Tulburari Hormonale
Tirostim 30 cps + Uroforte 10 cps GRATUIT CosmoPharm, Tulburari Hormonale

Tirostim 30 cps + Uroforte 10 cps GRATUIT CosmoPharm

Tirostim 30 cps + Uroforte 10 cps GRATUIT CosmoPharm

Pachet creat special pentru tine, continand un flacon de Tirostim 30 capsule si un flacon GRATUIT de Uroforte 10 capsule CosmoPharm.

1550
Ne pare rău, stocul a fost epuizat!
57,86 lei 72,76 lei -14,90 lei


Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 57 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 57 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,14 lei.


 

Tirostim 30 cps + Uroforte 10 cps GRATUIT CosmoPharm

Tirostim 30 cps CosmoPharm

Tirostim  are la baza extract glandular obtinut prin liofilizare (fara toxine), cu  putere enzimatica intacta, care stimuleaza activitatea tiroidei si are efect benefic in hipotiroidism.

Beneficii:
Stimuleaza productia de hormoni tiroidieni care:
-regleaza metabolismul
-asigura functionarea organelor interne
-convertesc oxigenul si caloriile in energie si cresc arderea grasimilor.

Actiuni:
Amelioreaza simptomele date de o tiroida subactiva (hipotiroidie), fara a induce toxicitate:
-crestere in greutate, edeme, incetinirea ritmului de activitate metabolica
-deficit de atentie, concentrare, memorare
-oboseala, lentoare intelectuala si motorie
-iritabilitate, incertitudine, depresie, fobii
-imunitate scazuta, sensibilitate la frig
-edeme, piele uscata, par si unghii fragile, constipatie.
-hipotensiune, hipoglicemie, hipercolesterolemie.

Compozitie:
Ingrediente active/capsula
Glanda tiroida sursa bovina 118 mg
(pulbere, fara tiroxina)
L-Tirozina 100 mg
Magneziu 76,70 mg
Zinc 3 mg
Mangan 2 mg
Iod 150 mcg
Molibden 50 mcg

Administrare:
1-3 capsule de Tirostim® pe zi, dupa masa.

Atentionari:
Pentru administrarea de Tirostim® in caz de sarcina sau alaptare, solicitati avizul medicului.

Tiroida este o glanda cu  importanta majora in functionarea organismului. Cei doi hormoni pe care ii secreta aceasta regleaza metabolismul, cu efecte asupra fiecarui sistem al corpului uman: influenteaza cresterea, functionarea inimii si sistemului nervos, forta musculara, aspectul pielii si nivelul colesterolului. Glanda tiroida are rol in stimularea metabolismului general si termoreglarea organismului. Intensifica excitabilitatea sistemului nervos fata de alti hormoni.

Hipotiroidismul survine atunci cand tiroida nu secreta o cantitate suficienta de hormoni. Administrarea Tirostim®  aduce un aport complementar de hormoni, fiind un adjuvant in ameliorarea acestei afectiuni.

Uroforte 10 cps CosmoPharm

Uroforte  are la baza principii active din surse naturale care actioneaza sinergic pentru a proteja impotriva aderentei agenilor patogeni la celulele tractului uro-genital.

Beneficii:
-Uroforte curata si scade pH-ul continutului vezical si uretrei.
-extractul de merisor american actioneaza asupra bacteriilor (ex. E-coli) -inconjurandu-le cu un strat izolator ce impiedica aderenta acestora la celulele tractului urogenital
-reduce manifestarile functionale neplacute ale adenomului de prostata
-contribuie la protejarea organismului impotriva stresului oxidativ
-Vitaminele C si B6 contribuie la functionarea normală a sistemului imunitar.
-Uroforte contribuie la sanatatea dintilor.

Actiuni:
Suplimentul alimentar Uroforte este indicat in:
-infectii ale sistemului uro-genital
-prostatite bacteriene si nebacteriene.
-pentru reducerea manifestarilor functionale neplacute ale adenomului de prostata (urinari frecvente, hematurie, volum urinar rezidual, flux urinar redus, disurie, litiaza vezicala, infectii urinare si testiculare).
-contribuie la sanatatea dintilor.

Avantaje:
-Sanatatea tractului urinar
-Uroforte  are la baza principii active din surse naturale care actioneaza sinergic pentru a proteja impotriva aderentei agenilor patogeni la celulele tractului uro-genital.
-Componenta activa CystiCran® este o forma concentrata de extract din merisor-american, ce actioneaza pentru combaterea infectiilor urinare si simptomatologiei acestora.

Ajuta la eliminarea apei in exces si a substantelor toxice.

Compozitie:
Ingrediente active/capsula
Vitamina C 250 mg
Merisor-american 100 mg
(pulbere din suc concentrat de fructe)
Strugurii-ursului (extract) 50 mg
Citrat de potasiu 50 mg
Acid citric 50 mg
Vitamina B6 25 mg
Cysticran® 10 mg
Buchu (extract) 10 mg
Patrunjel (ulei de fructe) 10 mg

Administrare:
1 – 2 capsule de Uroforte pe zi la nevoie si minim 2 litri de lichide pe zi, de la aparitia primelor semne de discomfort la nivel urinar (durere, urinari frecvente, iritatie) pana la disparitia acestora.
La recomandarea medicului poate fi asociat cu tratamentele antibiotice. Administrarea regulata protejeaza in mod eficient tractul urinar.

Atentionari:
Cereti acordul medicului in administrarea suplimentelor alimentare.

Rolul componentelor:
Botezat după fructele sale roşii, strugurii-ursului (Arctostaphylos uva-ursi) este un arbust ce creşte în zona de munte. Are o tulpină târâtoare, cu frunze alternante, ce se păstrează mereu verzi. Florile sunt albe sau roz, dispuse în ciorchine, fiind comestibile. Frunzele sunt folosite în scopuri terapeutice. Arbustul este protejat prin lege, pentru că este din ce în ce mai rar, aşa că nu aveţi voie să-i recoltaţi frunzele. Le veţi găsi însă în magazinele de produse naturiste, sub formă de ceaiuri, tincturi sau capsule.
Frunzele acestui arbust au început să fie folosite în medicina tradiţională cu secole în urmă, având un efect uşor diuretic sau astringent. De asemenea, este un bun tratament împotriva infecţiilor tractului urinar. Strugurii-ursului poate ajuta la reducerea acumulărilor de acid uric şi atenuează durerea cauzată de calculii urinari. Mai poate fi de folos şi în tratarea diareii cronice. Ca şi supliment nutritiv, calmează, întăreşte şi reface ţesuturile iritate şi inflamate.
Medicina tradiţională din diferite părţi ale lumii îl recomandă împotriva nefritei, pietrelor la rinichi şi a cistitei cronice. Arbustul a fost folosit şi ca tonifiant general pentru rinichii slăbiţi, ficat sau pancreas. Amerindienii îl foloseau ca remediu împotriva durerilor de cap, în prevenirea şi tratarea scorbutului, dar şi pentru vindecarea infecţiilor tractului urinar. De fapt, până la inventarea antibioticelor, strugurii-ursului era cel mai răspândit remediu împotriva afecţiunilor vezicii şi ale tractului urinar.
Efectul diuretic se datorează unei substanţe numite arbutin, care este absorbită în organism fără a fi modificată şi este eliminată de rinichi. În timpul eliminării, arbutinul acţionează ca un antiseptic asupra mucoasei tractului urinar. Acest arbust ajută la prevenirea infecţiilor postnatale şi vă ajută să scăpaţi de edeme.
Strugurii-ursului conţine elemente ce ajută la vindecarea cistitei sau nefritei. Arctostaphylos uva-ursi a fost aprobat pentru tratarea inflamaţiilor tractului urinar inferior de Comisia E a Institutului German pentru Medicamente şi Instrumente Medicale, care este o agenţie guvernamentală ce evaluează siguranţa şi eficacitatea produselor din plante.
Ca astringent, arbustul micşorează straturile superioare ale mucoaselor, reducând astfel secreţiile, calmând iritaţiile şi îmbunătăţind starea ţesutului. Strugurii-ursului conţine substanţe ce stimulează producerea de celule noi, ajută la eliminarea din organism a  unor bacterii prin urină. Acţiunea sa diuretică mai poate îndepărta efectul de balonare asociat menstruaţiei.
Deoarece unul dintre efectele secundare ale diurezei este scăderea nivelului de potasiu din organism, este recomandat să creşteţi aportul de legume proaspete şi banane în perioada tratamentului cu Arctostaphylos uva-ursi.

Stoc
In stoc limitat
Cantitate
30 + 10 capsule
Forma de prezentare
Flacon

 Cu o experienta de peste 35 de ani, TISHCON CORP. este astazi una dintre cele mai mari companii producatoare de suplimente nutritive. Produsele naturiste Cosmo Pharm sunt realizate pe baza unor tehnologii avansate, brevetate, cu cele mai inalte standarde calitative, pentru eficienta si siguranta maxima.

Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare